05 / 05 / 2024

Türkiye alışverişleri

Türkiye alışverişleri

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke oldu. MasterCard'ın, tüketicilerin e-ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye'nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı.

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Apple Türkiye çalışanları kazan kaldırdı!

Apple Türkiye çalışanları isyan etmeye başladı. Çalışanlar, zamlara rağmen düşük ücret aldıklarını söyledi. İşte detaylar!

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

TEB bankasında aracı olanlara müjde! Bu sayede akaryakıt alışverişlerinde 200 TL kar!

TEB Bankası, araç sahipleri için önemli bir kampanya başlattı ve akaryakıt alışverişlerinde geçerli olan 200 TL'lik hediye ile sürücüleri sevindirdi. Kampanya, tüm sürücülere hitap ediyor ve akaryakıt alımlarında kullanılabiliyor. Yüz güldüren kampanya ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde ye

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanların alışverişi bedavaya geliyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber bankalardan kampanyalar geliyor. Bu bankalara İş Bankası da eklendi. İşte detaylar!

Ziraat Bankkart ile beyaz eşya alışverişlerinizde kazançlı çıkın! Anında Bankkart Lira kazanın!

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Bunların içinde beyaz eşya alışverişleri de dahil edildi. İşte detaylar!

İnternet alışverişlerinde buna dikkat! 14 gün içinde bunu yapmazsanız...

Sosyal medya alışverişleri özellikle Pandemi'den sonra küresel manada daha da çok yaygınlaştı. Adeta sektör haline gelecek kadar çoğalması beraberinde bazı sorunları da getirdi. Sosyal medya alışverişlerinde en büyük sorun 'alınan ürünün değişim aşaması' Peki bu sorunla ilgili neler yapılır.

Yurt dışı alışveriş yapanlar bu haber sizin için! Online alışveriş limiti belirlendi! 

Çağımız düntyasında artık alışveriş için zaman mekan kavramı kalmadı, yurt dışı alışverişleri de moda hale geldi. Tabi bu durum beraberinde bazı kuralları da getiriyor. Peki  Peki Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar?

Vakıfbank'tan yeni kampanya! Akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL Worldpuan!

Türkiye'nin  en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank'tan müjde! Akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL Worldpuan! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Yanlış duymadanız! Amazon, Türkiye'de personel alımlarına başladı

Amazon, yeni kurulan lojistik üssü için Türkiye'den personel alımı yapıyor. 4 yıldır Türkiye pazarında bulunan alışveriş devi Amazon bünyesinde çalıştıracağı personel alımları için görüşmelerini Tuzla'da yapmayı tercih etti.

E-ticaret ile alışveriş yapanların sayısı 2 milyarı aştı! Online alışverişe doymuyoruz

Online alışverişin vazgeçilmez olduğu bu günlerde internetten alışveriş yapan kişilerin sayısını 2 milyarı aştığı açıklandı. İşte detaylar…

Diyanet alışveriş kartı dağıtmaya başladı! Başvurular nereye nasıl yapılacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı Ramazan ayında alışveriş kartı dağıtıyor. Kurum isimleri tespit edilen ailelere birebir ev ziyaretleri yaparak alışveriş kartlarını takdim edecek.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Türkiye alışverişleri Haberi

Türkiye alışverişleri

Türkiye, Almanya, İsveç, Birleşik Krallık, Polonya, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, İtalya ve İspanya'da yürütülen ankette mobil alışveriş uygulamalarının ve akıllı telefonların tüketici davranışlarına etkisi tespit edildi. Avrupa'da 10 ülkeyi kapsayan ankette Türkiye, yüzde 97'lik oranla akıllı telefonuna en çok aplikasyon yükleyen ülke oldu. Türkler'in yüzde 63'ü, yerli alışveriş uygulamalarını...