02 / 05 / 2024

Türkiye distribütörü

Türkiye distribütörü

İngilizlerin ısıtma sistemlerinde en çok tercih ettikleri üstün teknoloji ürünü katkı maddesi XELEX XP2, Türkiye Distribütörü EKONOVA ile Türkiye pazarına girdi. Konuyla ilgili basın toplantısı 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

JCB iş makineleri yatırım için Türkiye'ye geliyor!

Türkiye' distribütörlüğünü yaptıkları İngili iş makineleri üreticisi JCB'nin son açıklanan teşviklerden sonra yatırımla ilgilendiği bildirildi

Japonya'daki deprem uyarı sistemi Türkiye'de uygulanır mı? 

Japonya'da 7,6'lık depremde 50'den fazla bina yıkıldı. Meydana gelen depremde en az 48 kişi hayatını kaybetti. Japonya'da deprem uyarı sistemi ile önceden gelen bildirim sayesinde Japonya halkı depreme karşı hemen önlemini alıyor. Peki bu sistem Türkiye'de uygulanır mı?

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Türkiye'de 2.8 milyon konut dönüştürüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2.8 milyon konutun dönüştürüldüğüne dikkat çekti.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Türkiye'nin dolandırıcılık tarihi!

Türkiye’de dolandırıcılık denildiğinde akla gelen belli isimler bulunuyor. O isimlerden kimi Galata Kulesi’nin kimi de olmayan ineklerin satışını yaptı. Başbakanı dolandıran, çaycıyken banker olan bile oldu. İşte Türkiye’nin dolandırıcılık tarihine ismini yazdıranlar... 

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin taşınmazları için kayıt tutulmadı mı?

Sayıştay, Türkiye Kömür İşletmeleri’ne (TKİ) ait arazi, bina ve tarlalarla ilgili kayıt tutulmadığını ya da kayıt altına alınmadığını belirledi. Raporda, kapsamlı bir muhasebe dışı envanter çalışması yapılması gerektiği ifade edildi.

Türkiye distribütörü Haberi

Türkiye distribütörü

İngilizlerin ısıtma sistemlerinde en çok tercih ettikleri üstün teknoloji ürünü katkı maddesi XELEX XP2, Türkiye Distribütörü EKONOVA ile Türkiye pazarına girdi. Binalardaki ısıtma sisteminin performansını korumak ve enerji tasarrufu sağlamak amacıyla geliştirilen XELEX  XP2, BuildCert onaylı inhibitör ve ileri teknoloji ürünü özel bir katkı maddesi içeren özel formülü sayesinde standart inhibitörlere kıyasla verimliliği yüzde 15’e kadar artırıyor.


Karbon ayakizini azaltmaya çalışan yeşil binalar…

Kazanlı veya kombili ısıtma sistemi olan konut, apartman, villalar, siteler, işyeri, hastane, okul, AVM’ler, sanayii tesisleri, otel gibi orta ve büyük ölçekli yapılarda ve karbon ayak izini azaltmayı amaçlayan yeşil binalarda kullanılabilen Xelex XP2, ısıtma sisteminde bulunan alüminyum veya metal olmayan bütün parçalarla uyumlu olduğundan ısıtma sisteminde dolaşan sert veya yumuşak suda mükemmel performans gösteriyor. Basın toplantısı 27...