01 / 05 / 2024

Türkiye EXPO 2015e mi katılıyor

Türkiye EXPO 2015e mi katılıyor

İmza töreninin ardından konuşan Yüksek Komiser Sönmez, temaslarının iki gündür devam ettiği bilgisini vererek, “Dün EXPO idaresiyle önemli görüşmeler yaptık. İmza metni üzerinde son mutabakatı sağladıktan sonra bugün imzayı atmış olduk” dedi.

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Kazakistan'a yatırım yeniden Türkiye gündeminde!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından olan Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen enerji Expo’su ile ilgili görüşlerini paylaştı. Özgentürk, Türkiye'nin bölgede yatırım yapacağı sinyallerini verdi.

Türkiye'den 7 firma Katar'da 200 milyonluk iş bağladı!

Türkiye’den 150 firmayla çıkarma yapılan Expo Turkey by Qatar’da 7 firma 200 milyonluk iş bağladı.

Türkiye pazarı Katarlı yatırımcılara anlatıldı!

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan Emlak Konut GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, “Türkiye pazarındaki fırsatları Katarlı yatırımcılara anlattık” dedi.

Yabancı yatırımcı ve fonlar Türkiye'de konut sahibi olmak istiyor!

EXPO Turkey By Qatar Fuarı'na katılan Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, sektör ve fuarla ilgili görüşlerini paylaştı. Aydoğan, yabancı yatırımcıların ve fonların Türkiye'nin farklı bölgelerinde konut ve ofis sahibi olmak istediklerini söyledi.

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Körfez yatırımcısı teşviklerle Türkiye'ye çekilecek!

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Katar Fuarı’na katılan Türk işadamları cazip teşvikleri anlatıp, Körfez yatırımcısını Türkiye’ye çekmeye çalışıyor.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları artış trendine girdi!

Expo Turkey by Qatar'da Türkiye-Katar Sektör Liderleri Zirvesi düzenlendi. Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Towar: "Katar'ın, 20 milyar dolar olan Türkiye'deki yatırımları artış trendine giriyor" dedi.

GYODER, Katarlı yatırımcıları Türkiye'ye davet etti!

GYODER, ‘Expo Turkey by Qatar’da; hızla gelişen Türkiye gayrimenkul sektöründeki yenilikleri ve yatırım fırsatlarını tanıttı.

GYODER Katar'da Türkiye'den ev almayı anlatacak!

Expo Turkey by Qatar bugün kapılarını açtı. GYODER, Katarlı yatırımcılara Türkiye gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatlarını anlatacak.

Murat Kurum: Türkiye’de gayrimenkul yatırımının avantajı var!

Emlak Konut GYO, Expo Turkey By Qatar fuarında sahne alıyor. Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, yabancıların Türkiye’ye gayrimenkul yatırımı yapması için birçok avantajın sunulduğunu söyledi. Kurum, “Yatırımlarımızı anlatmaya çalışacağız” dedi

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Türkiye, yabancı gayrimenkul yatırımcıları için cazibe merkezi!

Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar, Evkalade tarafından Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergilendiği CNR Expo Emlak Fuarı’nda ağırlandı. Yabancı yatırımcılar, ağırlıklı olarak rezidans ve ticari projelere ilgi gösterdi.

Türkiye EXPO 2015e mi katılıyor Haberi

Türkiye EXPO 2015e mi katılıyor


Türkiye, gelecek yıl İtalya’nın Milano kentinin ev sahipliği yapacağı EXPO 2015 fuarına katılım sözleşmesini imzaladı.


Milano’daki EXPO 2015 organizasyon komitesinin genel merkezinde düzenlenen törene; Türkiye’nin EXPO 2015 Yüksek Komiseri ve Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez, Türkiye’nin Milano Başkonsolosu Aylin Sekizkök, EXPO 2015 Katılımcılardan Sorumlu Genel Menajer Stefano Gatti ve EXPO 2015 Türkiye’nin içinde bulunduğu ülkelerden sorumlu yönetici Paolo Sabatini katıldı.


Törende imzaların atılmasıyla Türkiye, bu yıl içinde bir dönem katılmama kararı aldığı, teması; “Gezegeni Beslemek, Yaşam İçin Enerji” olan Milano EXPO 2015’teki varlığını teyit etmiş oldu.


"Antalya 2016 için önemli"


İmza töreninin ardından konuşan Yüksek Komiser Sönmez, temaslarının iki gündür devam ettiği bilgisini vererek, “Dün EXPO idaresiyle önemli görüşmeler yaptık. İmza metni üzerinde son mutabakatı sağladıktan sonra bugün imzayı atmış olduk” dedi.


Türkiye’nin,...