29 / 04 / 2024

Türkiye gayrimenkul danışmanı

Türkiye gayrimenkul danışmanı

Gayrimenkul danışmanlığının gördüğü büyük ilgiyi yorumlayan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptığı açıklamada inşaat ve emlak sektörlerinin gelişimi ile birlikte profesyonel çalışanlara olan ihtiyacın da arttığını belirtti.

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türken Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Türken tarafından kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Türkiye, Rusya'dan aldığı petrolü ikiye katladı!

Türkiye, Rusya'dan petrol ithalatını günlük 98 bin varilden 200 bin varile ulaştırdı. İndirimli petrol alan Tüpraş ve Star Rafineri kârlarını yükseltti. 

Türkiye Rusya'dan petrol ithalatında rekor kırdı! Ucuza alınıp pahalı satılıyor iddiası

AB ülkelerinin Rusya Ukrayna savaşından sonra Rusya'dan petrol ihracatını yüzde 90'a varan oranlarda azaltma kararı almasının ardından Rus petrolüne ilgiyi en fazla gösteren ülkelerden biri Türkiye oldu. Türkiye'nin Rusya'dan ithal ettiği petrol son 5 ayda rekor kırdı.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Mohammad Kazemıızad ve Yaşar Kuzu ortaklığında kuruldu.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

Realtyplus Türkiye Gayrimenkul pazarında!

İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Türkiye Gayrimenkul pazarında yerini aldı.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Türkiye gayrimenkul danışmanı Haberi

Türkiye gayrimenkul danışmanı

Türkiye’de emlak ve inşaat sektörleri gelişimlerine devam ederken, bu sektörlerin profesyonel çalışanlara olan ihtiyacı da artış kaydetmeyi sürdürüyor. Kişilerin ve kurumların, gayrimenkule yönelik alım, satım ve kiralama gibi ihtiyaçlarını sorunsuz bir biçimde karşılamalarını sağlayan gayrimenkul danışmanlığı da günümüzün ve yakın geleceğin popüler meslekleri arasındaki yerini günden güne de sağlamlaştırıyor.

Türkiye dünya üçüncüsü

Konuya ilişkin bazı değerlendirmeler yapan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Yüksek kazanç potansiyeli, sürekli ve kaliteli eğitimler, kişinin özel hayatına daha fazla zaman ayırabilmesini sağlayan yapısı ile gayrimenkul danışmanlığı 2019’un mesleği olmaya aday. RE/MAX Türkiye olarak bizim verilerimiz de gayrimenkul danışmanlığının gördüğü ilgiyi doğrular nitelikte. 2016-2018 döneminde Anadolu’da görev yapan gayrimenkul danışmanlarımızın sayısı ortalama yüzde 8 artarken, bu oran İstanbul ve Ankara’da yüzde 17’ye kadar çıktı. RE/MAX’in faaliyet gösterdiği...