08 / 05 / 2024

Türkiye Han fatih

Türkiye Han fatih

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih'te bulunan tarihi Türkiye Hanı'nı satışa çıkardı. 9 Eylül'de ihalesi gerçekleşecek tarihi han için 42 milyon lira isteniyor...

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Karadeniz gazı Türkiye’nin 35 yıllık tüketimini karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin yeni bulduğu rezerv ve enerji yatırımlarıyla makus talihini yeneceğini belirterek, “Küresel bir enerji krizinde en önemli oyunculardan biri kendi gazımız olacak” dedi.

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturulacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'de doğalgaz dağıtım merkezi kurulması için adımlar atıldığını ve yol haritasının yıl sonuna kadar netleşeceğini söyledi.

Karadeniz'de bulunan doğal gaz çalışmasında kritik adım! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Türkiye, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fatih Sondaj Gemisi'nin Sakarya Gaz Sahası içindeki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük doğalgaz keşfi yaptı. Bulunan gazın karaya taşınmasına kullanılacak dev vanalardan ilki Filyos'a getirildi.

Yabancılar konutta Türkiye'den neden vazgeçmiyor? 

Yabancıların Türkiye'de konut yatırımları gün geçtikçe devam ediyor. Gayrimenkul danışmanı Fatih Osman Akkan, pandemi kısıtlamaların kalkmasıyla yabancıya konut satışının arttığını dile getirdi. 

Avrupalılar pandemiye rağmen Türkiye'den ev aldı!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, Avrupalıların Türkiye'ye yaptığı konut yatırımının pandemi sürecinde yükseldiğini açıkladı.

Türkiye'nin petrol üretimi 22 milyon varili aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin petrol üretiminin 2020'de bir önceki yıla göre 1,5 milyon varil artarak 22 milyon varili aştığını bildirdi.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Türkiye Han fatih Haberi

Türkiye Han fatih

İstanbul 10. İcra Dairesi,  İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Türkiye Han'ı satıyor. Toplam alanı 763 metrekare olan hanın ihale günü 9 Eylül 2020 olarak açıklandı.

Hanın ilk satışı gerçekleşmezse ikinci satış da açık artırma şeklinde 14 Ekim 2020 tarihinde düzenlenecek.

Tarihi hanın zemin katı 760 metrekare, asma katı 735 metrekare, 1.normal katı 675 metrekare, 2. 3. ve 4. normal katları 650 metrekare, teras katı 225 metrekare  kapalı alan, 110 metrekare açık teras olmak üzere 335 metrekare ve toplamda 4.345 metrekare  kapalı, 110 metrekare  açık teras alanı bulunuyor. 

Tescilli Anıt Eseri

Yığma tarzda inşa edilmiş ve Tescilli Anıt Eser vasfındaki Türkiye Han, merkezi sistem kalorifer ısıtmalı, asansörlü, duvarları sıvalı-boyalı, zeminler kısmen parke, kısmen beton kısmen de seramik kaplamalı, kat sahanlıkları ve merpenleri mermer kaplı, binanın...