17 / 05 / 2024

Türkiye İkitelli Organize Sanayi 2023 projesi

Türkiye İkitelli Organize Sanayi 2023 projesi

İkitelli OSB' de kurulacak TRİOS 2023, sanayiye teknoloji ve tasarım katacak. 3 kuleli projede bir de otel yer alacak. "Modern sanayi kompleksi" 2017' de tamamlanacak...

Katar şirketlerinden Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırım

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen Türkiye-Katar Ticaret Heyeti ve ikili iş görüşmeleri Katar'ın başkenti Doha'da yapıldı.

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Türkiye Batı Şeria'daki OSB inşalarına destek verecek!

Filistin Ekonomi Bakanı Halid el-Useyli, Türkiye'nin Batı Şeria'da bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasına destek sağlayacağını dile getirdi.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin çimentocuları yurt dışı yatırımı için hazır!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) ve DÜNYA Gazetesi tarafından organize edilen “Türkiye Ekonomisini İnşa Edenler” temalı Anadolu Buluşmaları’nın online panel serisinin ilki Erzurum ile yapıldı.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Türkiye'nin ilk gıda ihtisas OSB'si Ayvalık'ta kuruluyor!

Ayvalık'ta Türkiye'nin ilk gıda ihtisas organize sanayi bölgesinin yapımına başlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yatırımcılara çağrı yaptı.

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

Türkiye'de OSB sayısı 312'ye ulaştı!

Türkiye genelinde organize sanayi bölgesi sayısı 312'ye ulaşırken, tüm sanayi parsellerinde üretimin başlamasıyla istihdamın yaklaşık 800 bin artışla 2,5 milyon kişiye ulaşması planlanıyor.

Türkiye'nin mega projeleri Mayıs'ta Ankara'da buluşacak!

Dünyadaki değişim ve gelişmelerin çok yakından takibi ve uygulamalardan edinilen deneyimler sonucunda dünyanın merakla beklediği, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek mega projeler bu kapsamda organize edilen II. Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda bir araya gelecek…

Sait Türek: Yatırımcının Türkiye'ye inancı tam!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, yatırımcıların yaşanan terör olaylarına rağmen Türkiye'ye olan inancının tam olduğunu söyledi.

Türkiye İkitelli Organize Sanayi 2023 projesi Haberi

Türkiye İkitelli Organize Sanayi 2023 projesi


İkitelli OSB'de kurulacak TRİOS 2023, sanayiye teknoloji ve tasarım katacak. 3 kuleli projede bir de otel yer alacak. 'Modern sanayi kompleksi' 2017'de tamamlanacak.


İstanbul'da İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, Dersankoop arazisi üzerinde yükselecek olan TRİOS 2023 (Türkiye İkitelli Organize Sanayi 2023) projesi tanıtıldı. Projenin alt yapısı, lokasyonu, tasarımı ve teknolojisiyle sanayi komplekslerine yeni bir bakış getirmesi bekleniyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, "TRİOS 2023, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da en modern sanayi komplekslerinden biri olacak" dedi. 


PATRONLARA ÖZEL KULE


Projede kulelerden biri patronlara özel ofislere ayrılırken, diğer kuleyi arsa sahibi Dersankoop kullanacak. Proje içinde bir otel de planlanıyor. TRİOS 2023 projesinin 2017 yılında tamamlanması...