25 / 05 / 2024

türkiye kayak otelleri

türkiye kayak otelleri

YAZI ayrı kışı ayrı güzel denir ya, işte inanın ülkemiz de böyle. Yazın upuzun sahil şeridinde birçok tatil noktası varken, mevsim kış olunca kar tatili için de birçok otel ve kayak merkezi var.

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Dubaili Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Körfez Bölgesi'nin en hızlı büyüyen otel şirketlerinden olan Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

2000 yılında Türkiye'nin beş yıldızlı otelleri ödül üstüne ödül alıyormuş!

2000 yılında ABD'nin seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller, Türkiye'nin üç otelini altın listeye almış. Çırağan Palace, Swissotel ve Four Seasons ''Dünyada kalınacak en güzel yerler'' arasında sayılmış.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Erol Yarar: Herkes kayacak Türkiye kazanacak!

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar "Herkes kayacak, Türkiye kazanacak" diye özetlerken, kayak sporunun ülke ekonomisine katkısına vurgu yaptı. Yarar, 2026 Kış Olimpiyatları'nı Türkiye'de gerçekleştirme hedeflerine biraz daha yaklaştıklarını söyledi.

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Mall of İstanbul'da Türkiye'nin en uzun kayak pisti bulunuyor!

İkitelli'deki Mall of İstanbul, "Kış Festivali" kapsamında Türkiye'nin en uzun kızak pistine ev sahipliği yapıyor. AVM'nin 300 metre uzunluğunda ve gerçek buzdan oluşturulan kızak pistinde 50 kişi kayak yapabilecek.

Türkiye kayak merkezleri sayısında dünyada 18'inci sırada!

Türkiye'de 10 yıl önce Aralık-Ocak-Şubat aylarında 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, bu rakam 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. Ayrıca raporda Türkiye'nin kayak merkezleri sayısında dünyada 18'inci sırada yer aldığı da kaydedildi.

Türkiye kış turizminde zirveye oynuyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TÜRSAB) kış turizmi raporuna göre Türkiye kış turizminde artık zirveye oynuyor. Türkiye, kış sezonunun vazgeçilmezi olan kayak tesislerinde de ilerleme kaydediyor...

Türkiye kayak turizminde ilerleme kaydediyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TURSAB) kış turizmi raporuna göre, sömestr döneminde kayak keyfinin maliyeti Kartalkaya'da 5 gecelik 3.200 lira, Fransa Alpleri'nde ise uçak bileti dahil 4 bin lira.

türkiye kayak otelleri Haberi

türkiye kayak otelleri

YAZI ayrı kışı ayrı güzel denir ya, işte inanın ülkemiz de böyle. Yazın upuzun sahil şeridinde birçok tatil noktası varken, mevsim kış olunca kar tatili için de birçok otel ve kayak merkezi var. Özellikle son yıllarda bu alanda birçok yatırım yapıldı. Kayak merkezlerimize yerli ve yabancı turistin artan bir ilgisi söz konusu. Eskiden bir Uludağ varken orada da çoğu insan kot pantolonla kayarken şimdi ülkemizde birçok kayak merkezine lüks kış otelleri açıldı. Kayak yapanların üzerlerinde dünyaca ünlü markalar var. Kısacası kış turizmine ilgi arttı. Kayak merkezlerimiz, otel yatırımlarımız Avrupa ile yarışır hale geldi. İşte ben de yaklaşan yarıyıl tatili öncesi sizler için Kartepe’den Uludağ’a, Kartalkaya’dan Ilgaz’a, Erciyes’ten Palandöken ve Sarıkamış’a kadar uzanan Türkiye’nin en iyi kış otellerini derledim. Kış...