30 / 04 / 2024

türkiye mega proje

türkiye mega proje

Bakan Arslan, "Dev projelerin üçü bu yıl hizmete girecek. Osmangazi Köprüsü'nü 30 Haziran'da, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü bağlantı yollarıyla 26 Ağustos'ta, Avrasya Tüp Geçişi'ni ise 20 Aralık'ta vatandaşlarımızın hizmetine alacağız" dedi.

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'de 2023 vizyonu kapsamında mega projeler hayata geçirildi. O projeler, gündeme damga vurdu. İşte o projeler... 

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalışıyoruz!

Murat Kurum, Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşüm anlayışı ile dönüşmesi gereken acil öncelikli, riskli dediğimiz ilimizde projemiz var" dedi...

Cahit Turhan: Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" ile gelecek dönemde Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın öneminin daha da artacağını belirtti. Turhan,  "Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz'' dedi.

10 mega projeden 6'sı Türkiye'de!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Türkiye’nin kıskanılmasının doğal olduğunu belirterek, “10 mega projeden 6’sı bu ülkede yapıldı” diye açıklama yaptı. 

Dünyadaki 10 mega projenin 6'sı Türkiye'den!

EgeEkonomik Forum 2018'in açılışında konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, dünyada son yapılan 10 mega projenin 6'sını Türkiye'nin inşa ettiğini söyledi.

Büyük, geniş, uzun ve mega projeler Türkiye'de yükseliyor!

Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı hizmete açıldı. Tüm dünyanın övgülerle bahsettiği proje ile Türkiye, havacılık dünyasının merkezi olacak.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Yapımı devam eden 13 mega proje!

Türkiye'de tapım çalışmaları devam eden 13 mega proje bulunuyor. Projelerin bir kısmı bu yıl içinde açılacak. Yapımı devam eden mega projelerin ülkeye kazandıracaklarını sizler için derledik...

Mega Endüstri Bölgeleri ile Türkiye sanayide sınıf atlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde müjdelenen Mega Endüstri Bölgeleri Projesi ile Türkiye sanayide sınıf atlayacak.

Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni Türkiye'de hayata geçireceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni gelecek dönemde Türkiye'de hayata geçireceklerini bildirdi.

Türkiye'nin 5 bölgesine mega endüstri bölgeleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 5 bölgesine "mega endüstri bölgeleri" kurulacağını açıkladı.

türkiye mega proje Haberi

türkiye mega proje

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, teknolojisi ve büyüklüğüyle dünyada merakla beklenen dev projelerin üçünün bu yıl hizmete gireceğini belirterek, "Osmangazi Köprüsü'nü 30 Haziran'da, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü bağlantı yollarıyla  26 Ağustos'ta, Avrasya Tüp Geçişi'ni ise 20 Aralık'ta vatandaşlarımızın hizmetine alacağız" dedi. 


Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım’ın liderliğinde başlatılan ve dünyanın merakla beklediği bazı dev projelerde sona yaklaştıklarını ifade ederek, Türkiye’de ulaşım alanında inşaatı devam eden projelerin önemli bir kısmının dünyanın en büyük projeleri arasında yer aldığını söyledi.


Söz konusu dev projelerden üçünün yıl sonuna kadar hizmete alınacağını dile getiren Arslan, bu yıl hizmete alınacak eserlerin Türkiye’nin ulaşımını dünya standartlarının ötesine taşıyacağını belirtti.


Avrasya Tüp Geçişi ile Osmangazi Köprüsü'nün ülkenin ulaşımına önemli katkı sağlayacağına dikkati çeken Arslan, "Yavuz...