18 / 05 / 2024

Türkiye Myanmar uçuşları ne zaman başlayacak Türkiye Myanmar uçuş

Türkiye Myanmar uçuşları ne zaman başlayacak Türkiye Myanmar uçuş

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ( SHGM ), Türkiye ile Myanmar arasında ikili havacılık anlaşması imzalandığını ve Türkiye'nin dünya genelindeki uçuş ağının 162 ülkeye ulaştığını bildirdi.

Türkiye elektrikli otomobil satışlarında ilk 5'e gözünü dikti!

Türkiye, bu senenin ilk iki ayında gerçekleştirdiği 8 bin 255 "tam elektrikli" otomobil satışı ile, birçok Avrupa Birliği (AB) ülkelerine kıyas ile daha iyi performans göstermiş oldu. 

Yabancıların Türkiye talebi bitti mi? Yabancıya konut satışı 11 ayda yüzde 46,2 azaldı!

Türkiye, yabancı uyruklu vatandaşların konut talebinin yüksek olduğu bir ülke olarak dikkat çekiyor. Peki yabancıya konut satışında son durum ne? Yabancıların Türkiye talebi bitti mi?

Türkiye’de konut sektöründe rakamlar kriz yılı 2018'i solladı!

Türkiye’de konut satışlarında sert düşüş devam ediyor. TÜİK verilerine göre Kasım ayında konut satışı 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 20,6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Söz konusu oranlar ‘kriz yılı’ olan 2018’in Kasım ayındaki satış rakamından biraz yüksek.

Mazda, Türkiye’de araç satışını durdurduğunu açıkladı

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye'de otomobil satışlarını belirsiz bir süreliğine durdurduğunu fakat hizmetler ve yedek parça tedarikinin devam edeceğini bildirdi. Mazda'dan yapılan açıklama ve haberin detayları...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Ucuz havayolu şirketi Türkiye uçuşlarına başlıyor

Ylda 800 bin yolcu taşıyacak Macirastan merkezli ucuz havayolu şirketi Wizz Air, Türkiye uçuşlarına başlıyor. Şirket ilk etapta İngiltere, Macaristan ve Bulgaristan'dan direkt uçuşlar gerçekleştirecek.

Türkiye’de araba satışları patladı! En fazla hangi tip araç satıldı?

Fiyatların alabildiğine artmasına rağmen, Türkiye’de geçtiğimiz yıl otomobil satışlarında patlama yaşandı. Peki bunun nedeni ne ve 2022’de en fazla hangi araç satıldı?

Elektrikli araç satışı yüzde 157 arttı! Dünya devleri Türkiye'yi seçti...

Pandemiden sonra temiz havaya ne kadar ihtiyacımız olduğu bir kerede daha kanıtlandı. Çevre dostu olan elektrikli araçlar çevre kirliliğine de egzoz olmadığından gürültü kirliliğine de neden olmuyor. Türkiye'de de satışları yükselen araçların, meşhur markaları Türkiye odaklı bakışa sevk ettirdi. 

Türkiye'de tercih değişti! Artık sedan otomobiller tercih edilmiyor

Uzun yıllardır sedan cenneti olarak bilinen Türkiye'de kullanıcıların tercihleri değişti. Artık sedana yönelmekten vazgeçen kullanıcı rotasını SUV'a çevirdi. İşte detaylar...

Yeni Nesil Peugeot 308 artık Türkiye’de! Peugeot 308 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Bazı Avrupa ülkelerine geçtiğimiz dönemlerde giriş yapan yeni Peugeot 308 artık Türkiye'deki alıcılarını da bekliyor. Aracın lansmanı yapıldı, fiyatı belli oldu. İşte yeni Peugeot 308’in fiyatı ve çok merak edilen özellikleri...

Doğal gaz krizi Türkiye’ye yaradı! Avrupalılar kış için geliyor

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan enerji krizinden dolayı Avrupalılar kışı Türkiye’de geçirmeye hazırlanıyor.

Türkiye Myanmar uçuşları ne zaman başlayacak Türkiye Myanmar uçuş Haberi

Türkiye Myanmar uçuşları ne zaman başlayacak Türkiye Myanmar uçuş


 Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türkiye ile Myanmar arasında ikili havacılık anlaşması imzalandığını ve Türkiye'nin dünya genelindeki uçuş ağının 162 ülkeye ulaştığını bildirdi.


SHGM'den yapılan açıklamaya göre, Türk heyetinin Myanmar Sivil Havacılık yetkilileri ile Yangon'da gerçekleştirdikleri sivil havacılık müzakereleri, anlaşma ile sonuçlandı. Parafe edilen "Hava Ulaştırma Anlaşması" anlaşması kapsamında, hava yolu işletmeleri İstanbul ve Yangon arasında karşılıklı sefer gerçekleştirebilecek.


Anlaşmaya göre, Türkiye'nin tayin edilen hava yolu işletmeleri, ülkedeki tüm noktalardan Yangon ve daha sonra Myanmar'da belirlenecek iki noktaya, Myanmar'ın tayin edilen hava yolu işletmeleri ise Myanmar'daki tüm noktalardan İstanbul ve daha sonra Türkiye'de belirlenecek iki noktaya haftada toplam 14 frekans tarifeli yolcu seferleri ve kısıtlama olmaksızın tarifeli kargo seferleri düzenleyebilecek.


Söz konusu anlaşma, tayin edilen taşıyıcıların üçüncü taraf dahil olmak üzere kod...