29 / 04 / 2024

türkiye nasıl büyüyebilir

türkiye nasıl büyüyebilir

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kumlu Başkan Vekili İbrahim Gökçüoğlu, ülkenin gelişiminde esas unsurun üretim olduğunu belirterek, "Türkiye inşaat ve AVM ile değil sanayi ile gelişebilir" dedi.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliği yeni binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışına ilişkin, "Sadece ülkemize değil, Bangladeş'e de yaraşır bir yapı olsun istedik. Yeni büyükelçilik binamızın ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı açıklandı!

Bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırması kapsamında Türkiye'nin  şampiyonları belirlendi ve ödülleri verildi. 

Capital, Türkiye'nin en büyük 500 şirketini açıkladı!

Capital’in bu yıl 20’ncisini hazırladığı Capital500 araştırması, derginin ağustos sayısında yayınlandı. İşte 2016 yılına ait Türkiye'nin en büyük 500 şirketi ve ciroları...

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi bugün hizmete açılıyor. Toplam 68 bin 400 metrekare alana sahip olan kompleks Adana'da bulunuyor.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

türkiye nasıl büyüyebilir Haberi

türkiye nasıl büyüyebilir

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kumlu Başkan Vekili İbrahim Gökçüoğlu, ülkenin gelişiminde esas unsurun üretim olduğunu belirterek, "Türkiye inşaat ve AVM ile değil sanayi ile gelişebilir" dedi. Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kumlu Başkan Vekili İbrahim Gökçüoğlu, sanayi üretiminin önündeki engellere dikkat çekti. 


Gökçüoğlu, "Bir ülke perakende, inşaat ve finans sektörü ile gelişemez; sanayi ile gelişir. Biz sadece kendimizi aldatıyoruz. Bu sistemle giderseniz Yunanistan gibi çakılırsınız. Perakende AVM'yi bir senede kurarsınız ama sanayiyi kuramazsınız. Bizim ne markamız ne patentimiz var? Kendi halimizde yuvarlanıp gidiyoruz" diye konuştu. Karar vakti geldi geçiyor İstihdam sorununu çözümünde mesleki eğitimin önemini vurgulayan Gökçüoğlu, "Sektörel istihdam oranlanna baktığımızda oldukça düşük seviyedeyiz. 


Bugün 'Her aile 3 çocuk yapsın' diyoruz. İsterseniz 4 çocuk yapın ama sanayinizi geliştiremezseniz Hindistan gibi...