16 / 05 / 2024

türkiye sağlık yatırımları

türkiye sağlık yatırımları

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, Türkiye'nin önümüzdeki 3 yıllık süreçte toplam 95 bin yataklı şehir hastanelerine kavuşacağını, bunların 41 bininin KÖİ modeliyle yapılacağını ifade etti.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası aktiflerini yüzde 131, karını ise yüzde 78 artırdı!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 2022’nin üçüncü çeyreğinde aktiflerini geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 131 oranında yükselterek 79 milyar Türk Lirası'na çıkardı. Kredi, Eylül 2022'de yıllık bazda yüzde 119 artarak 55 milyar lira oldu. İşte ayrıntılar...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

türkiye sağlık yatırımları Haberi

türkiye sağlık yatırımları

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, "Hastanelerimiz uzun yıllar yenilenmemişti. Büyük bir kısmı eski, yine büyük bir kısmı depreme dayanıksızdı. Bu açıdan Türkiye, hızlı bir şekilde hastanelerini yenileme sürecine girdi." dedi.


Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ile Sağlık Bakanlığı himayesinde, Elmadağ Hukuk Ofisi ve PPP Experts tarafından düzenlenen Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) Sağlık Zirvesinde konuşan Gümüş, farklı bir modelle hastane yapıp, bu sağlık tesislerini işleteceklerini dile getirerek, PPP (Public Private Partnership - Kamu Özel İşbirliği) modeliyle hem kullanıcı hem de çalışanların uygun şekilde hizmet alıp vereceği ortamlar oluşturulacağını anlattı.


Bu açıdan tüm dünyanın önemli merkezleri ve paydaşlarıyla Türkiye'de bu birikimin oluşmasının sağlandığını aktaran Gümüş, "Bugün itibariyle 18 projemizin ihalesi tamamlanıp, imzalandı. Bu projeler, şu anda hızlı bir şekilde yükseliyor. Yaklaşık 2...