06 / 05 / 2024

türkiye yeni spor tesisleri

türkiye yeni spor tesisleri

Gençlik ve spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde yaptığı 190 spor tesisi hizmete girdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı açılış töreninde, 22 tesisin de temeli atıldı.

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

İş arayanlara müjde! Tesla Türkiye, yeni iş ilanlarını yayımladı! 4 farklı ilan var! 

Önümüzdeki sene Türkiye'de resmi olarak faaliyete geçecek olan Tesla, dört farklı alanda iş ilanları yayımladı. İşte, başta satış danışmanı olmak üzere birçok alanda personel ihtiyacını açıklayan Tesla Türkiye'nin yaptığı duyurunun detayları...

Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye'den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

Son zamanlarda Çin ve Hindistan gibi altın ithalatını sürdüren Türkiye yeni dünya düzeninde güçlü adımlarını devam ettiriyor. Türkiye, adeta çılgınlar gibi altın topluyor. İşte ayrıntılar...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle dünyanın ilerisinde!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle hem Avrupa'nın hem de dünyanın ilerisinde." diye açıklama yaptı.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Türkiye'de 48 şehire 143 yeni otel geliyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nce (TÜROB), bu yılın ocak-ekim döneminde 48 şehirde toplam 22 bin 81 yataklı 143 yeni otel projesinin teşvik belgesi aldığı açıklandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin gücünün göstergesidir!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret eden Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki yeni havalimanına ilişkin, "Bu tarihi açılış, Türkiye'nin gücünün, kararlılığının, 95 yılda elde ettiği başarıların da bir sembolüdür." dedi...

Yeni havalimanı Türkiye'yi küresel ticarette geleceğe uçuracak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, yarın ilk fazı hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şekib Avdagiç, yeni havalimanı Türkiye'yi küresel ticarette geleceğe uçuracak dedi.

türkiye yeni spor tesisleri Haberi

türkiye yeni spor tesisleri

Gençlik ve spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde yaptığı 190 spor tesisi hizmete girdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı açılış töreninde, 22 tesisin de temeli atıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, halen yapımı devam eden 500 tesisin ise önümüzdeki yıl hizmete gireceğini açıkladı.


Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Bakan Çağatay Kılıç, “bugün Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Ak Parti hükümetleri dönemindeki icraatlarıyla ilgili yatırımlarını ve engelli sporcularımızı uluslararası müsabakalara taşıyabilecek otobüslerimizin devir törenini gerçekleştireceğiz. 2002’den beri bin 650 spor tesisi yaptık ve şu anda 500 spor tesisimizin ise inşaatı devam ediyor ve 2016’da tamamlanacak” dedi. Bakan Çağatay Kılıç konuşmasına şöyle devam etti:

“Aynı zamanda 28 Eylül 2014 Samsun ziyaretinizde sözünü verdiğiniz, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatı’na yetişecek İlkadım Atletizm...