27 / 09 / 2024

türkiyede açılan spor merkezleri

türkiyede açılan spor merkezleri

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Asfalta, parke taşlarına, kanalizasyona, altyapı çalışmalarına para ayırırken gençleri de düşünün, onlara da para ayırmayı ihmal etmeyin" dedi....

İzmir’de yangın bölgesinde imara açılan alanda 100 bin konut inşa edileceği iddia edildi!

Türkiye Ormancılar Derneği İzmir Temsilcisi Orman Mühendisi Ahmet Kenan Öztan yaptığı açıklamada İzmir Bayraklı’da yanan bölgede imara açılan 90 hektarlık alanda en az 100 bin ağaç yerine 100 bin konutluk beton olacağını söyledi.

Çalıştıkça emekli maaşı düşüyor mu? Toplam prim gününe göre yeni maaşlar tek tek hesaplandı! 

Emekli aylığı bağlanırken 2000 öncesi, 2000 – 2008 arası ve 2008 sonrası dönemin kurallarına göre ayrı ayrı hesaplamalar gerçekleştiriliyor. Peki Çalıştıkça emekli maaşı düşüyor mu? İşte o son dakika maaş hesabı....

Kapanan şahıs şirketi sayısı ilk defa açılanı geçti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan verilere göre  kapanan şahıs şirketi sayısı ilk defa açılanı geçti. İşte o rakamlar...

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

9 yılda imara açılan mera alanları ve yapı kayıt belgesi alan yapılar mecliste!

2002 yılından itibaren imara açılan veya kamulaştırılan mera ve yayla sayıları ile bu alanlar üzerinde yapı kayıt belgesi alan yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul protokolünün iptali istemiyle açılan dava reddedildi!

İstanbul 8. İdare Mahkemesi, meslek odaları tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınca düzenlenen Kanal İstanbul'a ilişkin iş birliği protokolünün iptali istemiyle açılan davayı reddetti...

2019'un ilk çeyreğinde açılan iş yeri sayısı 3 bin 774 azaldı!

Türkiye’de kriz sebebiyle 5 yılı aşkın sürede yarım milyonun üstünde esnaf iflas bayrağını çekti. Bu senenin ilk çeyreğinde açılan işyeri sayısı da geçen yılın aynı dönemine göre 3 bin 774 azaldı.

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksi mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksini meclis gündemine taşıdı. Tığlı hazırladığı sorularını Bakan Kurum'a sordu...

Toros Dağları 20 tünelle aşılıyor!

Akdeniz ve İç Anadolu'yu birbirine bağlayan ve "ölüm yolu" olarak adlandırılan Toros Dağları 20 yeni tünelle aşılıyor.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne açılan davalar iyi niyetli değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin denizi kirleteceği, sulak alana zarar vereceği" yönündeki iddiaların bilimsel raporlarla çürütüldüğünü belirterek, ÇED olumlu raporuna yönelik açılan davayı "iyi niyetli" olarak yorumlamadıklarını ifade etti.

türkiyede açılan spor merkezleri Haberi

türkiyede açılan spor merkezleri


Kılıç, Isparta İl Genel Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, gençlere ve onlara yönelik yatırımlara önem verilmesi gerektiğini söyledi.


Artık ailelerin küçüldüğünü, çekirdek aileye dönüştüğünü belirten Kılıç, "Anne, baba çalışıyor, eve geldiklerinde yorgun oluyorlar. O zaman kim sevecek çocukları? Ailede sevgi, şefkat eksik kalıyor. Aile içindeki sevgisizlik, aynı vitamin eksikliği gibi bir şey" değerlendirmesinde bulundu.


Gençlik merkezlerini önemsediklerini dile getiren Kılıç, valilikler ile il genel meclislerinden, gençlere yönelik hizmetlere daha fazla para ayırmalarını istedi.


Türkiye genelinde 155 gençlik merkezi yapıldığını ve bu sayıyı artıracaklarını aktaran Kılıç, "Asfalta, parke taşlarına, kanalizasyona, altyapı çalışmalarına para ayırırken gençleri de düşünün, onlara da para ayırmayı ihmal etmeyin" ifadesini kullandı.


Bakanlığı tarafından Isparta'da yapılan yatırımlara da değinen Kılıç, bu tesislerin günün 24 saati açık kalacağını belirtti. 


Tesisleri kullanırken yıpranacağının asla düşünülmemesini...