03 / 05 / 2024

Türkiyede elektrik ucuz mu

Türkiyede elektrik ucuz mu

Türkiye'de elektrik, AB üyesi 20 ülkeden daha ucuza tüketiliyor. AB ülkelerinde kullanılan her 100 kilovatsaat elektrik için vergiler dahil ödenen ortalama fiyat 20,1 euro olarak hesaplanırken Türkiye’de ise bu rakam 14,7 euroya karşılık geliyor...

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

JPMorgan devalüasyona ihtiyaç olmadığına işaret etti: Türk lirası ucuz!

Yatırım bankası JPMorgan’dan Türk lirası raporu: Zaten ucuz olan lirada ilave devalüasyona gerek bulunmuyor. Yetkililer rezerv kaybetmeden döviz kurunu istikrarlı tutabilir.

Türkiye, turizmde ucuz ülke imajını kırdı: Turist başına ortalama harcama 1200 dolara çıktı!

Türkiye'nin turist başına ortalama harcamasının son 5 yılda 800'den 1200 dolara çıktığı kaydedildi. Böylece, Türkiye, turizmde "ucuz ülke" imajını büyük ölçüde kırmış oldu.

Philips kazanlı ütüler 1.979 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte en ucuz adresler! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips kazanlı ütüler, hızlı ve zahmetsizce kusursuz sonuçlar sağlar. Güçlü ve sürekli buhar sayesinde en zorlu kırışıklıkları bile zorlanmadan açar. Peki, Philips buhar kazanlı ütüler en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

Messan Konut Taahhüt Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Messan Konut Taahhüt Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Uysal tarafından kuruldu.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den kazı açıklaması!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den (TEİAŞ), büyükşehirlerde belediyeler ve üçüncü şahıslar, kırsal bölgelerde ise Karayolları Genel Müdürlüğünce kurumdan izin alınmadan yapılan inşaat ve kazı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı...

Türkiye'nin ucuz konuta ihtiyacı var!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu. Tahincioğlu konuşmasında, ucuz konut üretiminin arsa fiyatlarının yükseldiği için zorlaştığını belirtti.

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Çetin Özevin imzasıyla kuruldu.

Halit Öztürk evinin elektrik ihtiyacını rüzgar türbiniyle karşılıyor!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan demirci ustası Halit Öztürk, evinin bahçesine kurduğu rüzgar türbiniyle elektrik ihtiyacını karşılıyor.

TOKİ Türkiye'ye ucuz konut kazandırmalı!

2 Eylül Gazetesi köşe yazarı olan Hakkı Kutlu bugünkü yazısında TOKİ projelerini değerlendirdi. Kutlu, ''TOKİ’nin işi, Türkiye’ye ucuz konut kazandırmak'' dedi.

Şubatta elektrik tüketimi düştü!

Türkiye Elektrik İletim AŞ Aylık Elektrik Tüketim İstatistikleri'ne göre, tüm zamanların en sıcak şubat ayında elektrik tüketimi 21,14 milyar kilovatsaate geriledi. Ocak ayında tüketim miktarı 23,79 milyar kilovatsaat düzeyindeydi.

Konya Kuzey Trafo Merkezi için kamulaştırma yapılacak!

380 kV Konya Kuzey Trafo Merkezi projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiyede elektrik ucuz mu Haberi

Türkiyede elektrik ucuz mu


Türkiye'de elektrik, AB üyesi 20 ülkeden daha ucuza tüketiliyor. AB ülkelerinde konutlarda kullanılan her 100 kilovatsaat elektrik için vergiler dahil ödenen ortalama fiyat 20,1 euro olarak hesaplanırken Türkiye’de ise bu rakam 14,7 euroya karşılık geliyor. Avrupa’nın yenilenebilir enerji yatırımlarıyla ön plana çıkan ülkesi Almanya’da, 100 kilovatsaatlik elektrik için 29,2 avro ödenirken, enerji ihtiyacının yaklasık 4’te 3’ünü nükleer santrallerden karşılayan Fransa’da bu rakam 15,9 euroya düşüyor. Bölgenin lider ekonomilerinden İngiltere’de ise 100 kilovatsaatlik enerji için tüketiciler 18 euro ödüyor. Danimarka, 29,4 euro ile elektriğin en pahalı olduğu ülke konumunda...