15 / 05 / 2024

türkiyede gayrimenkul değerlemesi

türkiyede gayrimenkul değerlemesi

Alman TÜV SÜD ImmoWert GmbH ve Türk LAL Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., Almanya ve Türkiye’deki değerleme hizmetlerinde işbirliği yapacak.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Gayrimenkul değerlemede yeni uygulama başladı: 81 ili tek tek kapsıyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gayrimenkul değerlemede özel hukuk tüzel kişi bilirkişilik uygulamasının Türkiye genelinde başlatıldığını aktardı. Uygulama bugün itibarıyla hayata geçiyor.

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Erkeçoğlu tarafından kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Ervanur Özçelik tarafından kuruldu.

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Mohammad Kazemıızad ve Yaşar Kuzu ortaklığında kuruldu.

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Cankesen tarafından kuruldu.

türkiyede gayrimenkul değerlemesi Haberi

türkiyede gayrimenkul değerlemesi

Gayrimenkul analisti olarak ulusal ve uluslararası düzeydeki kurallar çerçevesinde, tarafsız ve profesyonel bir şekilde gayrimenkul değerleme hizmetleri sunmakta olan TÜV SÜD ImmoWert GmbH ile Türkiye’de gayrimenkul değerlemesinde yetkili bir kuruluş olan LAL DEĞERLEME A.Ş. arasında işbirliğine yönelik bir anlaşma yapıldı. İki şirket arasındaki bu işbirliğine dair anlaşma, Münih’te gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı Expo Real 2015’te imzalandı.   

Almanya’da bulunan ayrı sekiz merkezdeki 50’den fazla gayrimenkul uzmanı bulunan TÜV SÜD ImmoWert GmbH, piyasa ve teminat değerleme raporları ile bilanço ve sigorta değerlemeleri için gerçek rayiç değer raporları düzenlemektedir. LAL DEĞERLEME A.Ş. ile gerçekleştirdikleri işbirliğini değerlendiren TÜV SÜD ImmoWert GmbH şirketinin CEO’su Rüdiger Hornung, “Birlikte müşterilerimize gelecekte daha iyi destek verebileceğimiz LAL DEĞERLEME A.Ş. gibi deneyimli bir partner bulduğumuzdan ve aynı zamanda...