27 / 04 / 2024

türkiyede hangi sektörde yatırım yapmak avantajlıdır

türkiyede hangi sektörde yatırım yapmak avantajlıdır

YDA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'de Yatırım Paneli'nde Türkiye'de ekonomik istikrar, borçlanma maliyeti, sermaye piyasaları yoluyla yatırım, devlet kamu kredibilitesi, derecelendirmenin ana faktörleri gibi konular tartışıldı...

Özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? Son dakika rakamları verildi! Şimdi yeni zam oranlarına bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasından sonra 'Özel sektörde maaşlara yüzde kaç zam yapılır?' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaşlara ne kadar zam yapılacak? 

Özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde yapılacak! Çalışanlar hemen bakın! 

Öğretmen, doktor, hemşire, polis, avukat, mühendis gibi kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan bu zamlardan sonra, “Özel sektöre maaş zammı gelecek mi, ne kadar?” sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki özel sektörde maaş zammı ne kadar olacak? En çok artış bu sektörde olacak! Çalışanl

Hangi sektörde ve pozisyonda kim kaç para alıyor? İşte 2023 maaş tablosu

Asgari ücret, memur maaşları, emekli aylıkları derken özel sektörde yapılacak zamlar dört gözle bekleniyor.

Borsada tarihi gün yaşandı! En fazla hangi sektör kaybettirdi?

Geçtiğimiz yıl tüm dünya piyasalarından pozitif ayrışan Borsa İstanbul, Çin’den gelen haberle çok moralli olan dış piyasalardan negatif ayrıştı ve günü düşüşle tamamladı. Peki bugün borsada yatırımcısına en fazla hangi sektör hisseleri kaybettirdi?

Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 TL şeklinde belirlenmesiyle beraber gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı?

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırma sonuçları 16 Aralık'ta açıklanıyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, "Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırma sonuçlarını 16 Aralık 2019 Pzartesi günü açıklıyor...

Türkiye, prefabrik sektöründe önemli bir oyuncu!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay yaptığı açıklamada, "Türkiye, prefabrik sektöründe dünyada son derece önemli bir oyuncu olmuştur" dedi.

Yapı kayıt belgesini hangi kurum verecek?

İmar barışı ile imar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, yapı kayıt belgesini hangi kurum verecek?

Türk Gayrimenkul sektöründe daralma beklenmiyor!

‘Ekonomik Göstergeler Işığında Gayrimenkul Sektörü’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında Türk Gayrimenkul sektörünün içinden geçtiği dönem, mevcut durum ve yeni dönemde yapılması gerekenler tüm yönleriyle ele alındı. 

türkiyede hangi sektörde yatırım yapmak avantajlıdır Haberi

türkiyede hangi sektörde yatırım yapmak avantajlıdır


YDA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği, İngiliz Ticaret Odası, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Oxford Business Group işbirliğiyle uluslararası İngiliz hukuk firması Ashurst'un ev sahipliğinde düzenlenen panelde, Türkiye'de ekonomik istikrar, borçlanma maliyeti, sermaye piyasaları yoluyla yatırım, devlet kamu kredibilitesi, derecelendirmenin ana faktörleri gibi konular tartışıldı.


Söz konusu panelde, İngiltere'nin resmi kredi kuruluşu UK Export Finance'ın Türkiye'deki kamu-özel sektör projelerinin finansmanına sağlayacağı katkıların da görüşüldüğü panelde, Türkiye'nin, Malezya, Endonezya, Nijerya gibi geleceğin ekonomik devleri olma yolunda ilerlediklerine inanılan ve "MINT" olarak adlandırılan grupta yer aldığına işaret edildi.


YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ulusal ve uluslararası pazarda kamu-özel sektör ortaklığının zorluk ve avantajlarını, yatırımcı açısından ortaklık sürecini, ihale ve sözleşme yapılarını anlattı. Hüseyin Arslan, Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin...