12 / 05 / 2024

türkiye\'de ilk kez ayna yüzey seramik bıçak

türkiye\'de ilk kez ayna yüzey seramik bıçak

Cerablade ayna yüzey seramik bıçaklar, seramiğin sert ve sağlam olma özelliğinden dolayı, oldukça keskin bir yapıya sahip...

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Bir ilke imza atılacak! Türkiye’de üretimine başlanıldı!

Beylikova Florit, Barit ve Nadir Toprak Elementleri Pilot Tesisinin açılışı yapıldı. Türkiye’de ilk defa üretimi gerçekleştirilecek. İşte detaylar!

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

Türk çiftçiler dikkat, Türkiye'de ilk defa üretildi! Hemen siz de bakıp ekebilirsiniz ilk defa göreceksiniz

Türkiye'de yaygın olarak üretilen siyah çayın ardından dikkat çeken yeni bir çay türü üretildi. Çiftçilere de çay türünü incelemeleri uyarısında bulunuldu.

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

İlk kez ev alacaklara teşvik paketi! Türkiye’de de uygulanır mı?

Emlak krizi yaşayan Çin’de hükümet ilk kez ev alacaklar için harekete geçti. Emlak krizini çözmek isteyen yönetim ilk kez ev alacaklar için teşvik paketi hazırlayarak emlak sektörünü canlandırmak için düğmeye bastı. Benzer bir durumun Türkiye’de olabileceği ise bir soru işareti.

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Samsun'da toplu ulaşımda bir ilk yaşandı. Samsun Belediyesi, Türkiye'de ilk kere elektrikli otobüsleri devreye soktu. Araçlar TEKNOFEST'e yolcuları ücretsiz götürdü.

Türkiye’de son 6 ayda 10 bin yabancı şirket! İlk 5 ülke dikkat çekti

Türkiye’de yılın ilk yarısında toplam sermayesi 5,4 milyar lirayı bulan 9 bin 828 yabancı ortaklı şirket kuruldu.

Türkiye'de ekmeğe peş peşe zam gelirken un ihracatı yılın ilk 6 ayında rekor kırdı

Türkiye'de ekmek fiyatlarına artan girdi maliyetleri nedeniyle peş peşe zam gelirken yılın ilk 6 ayında un ihracatında rekor kırıldığı ortaya çıktı. Açıklanan verilere göre ihracat yüzde 33 artarak 652 milyon dolara yükseldi.

Hyundai Tucson Hybrid 230 beygirlik versiyonu ile Türkiye'de! İşte 9 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli teknoloji devi Hyundai'nin ilk kez 2004 yılında tanıttığı Hyundai Tucson aradan geçen 18 yılda ilk kez elektrikli motorla yollara çıktı. Hybrid sistemle Türkiye'de müşterilere sunulacak olan Hyundai Tucson, adını Arizona'daki Tucson şehrinden alıyor.

türkiye\'de ilk kez ayna yüzey seramik bıçak Haberi

türkiye\'de ilk kez ayna yüzey seramik bıçak


Temiz bir çevre, insan sağlığı için oldukça önemli; fakat nüfusun artışı ile paralel olarak artan tüketim, doğal dengeyi bozuyor ve doğaya verilen zarar her geçen gün artıyor. Bununla beraber doğal ürünleri tüketmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Cerablade seramik bıçaklar sağlıklı nesiller için meyve ve sebzelerinizdeki tüm vitamin, mineralleri aile bireylerine özellikle çocuklarınıza geri kazandırıyor.


Doğada elmastan sonraki en sert madde olan seramiğin, yüksek ısıda preslenerek pişirilmesi yoluyla üretilen Cerablade seramik bıçakların hammaddesi; Zirkonya olarak bilinen ve normal seramikten 10 kat daha sert olan zirkonyum dioksit. Özellikle bebek, çocuklar ve tüm  aile bireyleri için meyve ve sebzelerdeki vitamin değerlerini koruyan Cerablade seramik bıçaklar herhangi bir metal içermediğinden meyve ve sebze asitleri bıçağın yüzeyine bir zarar vermez.


Türkiye’de ilk kez  ayna yüzey seramik bıçaklar


Cerablade...