30 / 04 / 2024

türkiyede kaç müteahit var

türkiyede kaç müteahit var

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ekim 20l4'te "Yetki Belgesi Numarası" verilen toplam müteahhit sayısının 287 hin 760'a tırmandığını söyledi.Eylül 2014'te "Yetki Belgesi Numarası" alan müteahhit sayısı 282 bin 498 idi.

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyapıt İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Atmaca tarafından kuruldu.

Benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, Total, PO 23 Mart 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü, son dakika güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? 

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Şişman tüp kaç TL? Büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpüne Ağustos ayının başında dev bir zam uygulanınca vatandaşlar büyük bir tepki gösterdi. Bunun üzerine bütün markalar mutfak tüpüne indirim yaptı! Peki, En ucuz büyük tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü kaç TL? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam mı geldi? 12 kg mutfak tüpü, şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü fiyatları rekoru zorluyor. Mutfak tüpüne yeni bir zam daha mı geldi? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü fiyatları ne kadar? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Şişman tüp ne kadar 2022? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çiğ süt 8 TL olsun talebi! Süt fiyatları artacak mı? İşte 15 Nisan 2022 güncel süt fiyat listesi...

1 Nisan itibariyle çiğ süt fiyatları yüzde 21,2 oranında zamlanmıştı. Üreticiden yeni zam talebi geldi. Peki süt fiyatları artacak mı? Süt fiyatları kaç TL? İşte A101, ŞOK, MİGROS, Carrefoursa 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

Karayolu Boğaz Geçişi ve tünel yapım projelerine itiraz!

Mart 2015’te planlara işlenen Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı yolları ile entegrasyonu sağlayacak Karayolu Boğaz Geçişi’nin ve tünellerinin yapımını projesine, Kağıthane’deki bir bina sahiplerinden itiraz geldi.

Rusya'dan Türk Akımı'na yeniden yeşil ışık!

Rus bakan Novak, Türk Akımı'nı Avrupa ve Türkiye'nin istemesi halinde gerçekleştirebileceklerini söyledi. Novak, "Avrupalı ve Türk partnerlerimiz nihai olarak projeye ilgi gösterirlerse biz bu projenin gerçekleştirmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. Osman Çağrı Sağlam tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Rusya, Türk Akımı görüşmelerine devam etmek istiyor!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi görüşmelerine devam etmek için hazır olduklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Akımı'nı biz rafa kaldırdık!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Akımı Projesi'nin Rusya tarafından durdurulduğu haberleri çıkıyor. Tam aksine proje taleplerimizin karşılanmaması sebebiyle tarafımızdan rafa kaldırıldı" dedi.

Türk Akımı Projesi durduruldu!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Türk Akımı projesinin durdurulduğunu açıkladı. Novak, Akkuyu Nükleer santrali ile ilgili görüşmelerin ise süreceğini açıkladı.

türkiyede kaç müteahit var Haberi

türkiyede kaç müteahit var


ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ekim 20l4'te "Yetki Belgesi Numarası" verilen toplam müteahhit sayısının 287 hin 760'a tırmandığını söyledi. Bakanlığın verilerine göre; Eylül 2014'te "Yetki Belgesi Numarası" alan müteahhit sayısı 282 bin 498 idi. Bakan Güllüce'nin verdiği bu yeni sayı ile kıyaslandığında, müteahhit sayısı 1 ayda 5 bin 262 kişi aitmiş oldu. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlığının 2015 bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, Yapı Müteahhitliği Bilişim Sistemine 2014 yılında 38 bin 744 yeni müteahhidin kaydolduğunu ve "Yetki Belgesi Numarası" aldığını bildirdi. Güllüce, Ekim 2014 itibariyle sisteme kaydolan ve "Yetki Belgesi Numarası" verilen toplam müteahhit sayısının ise 287 bin 760 olduğunu aktardı. Eylül 2014'te sisteme kaydolan müteahhit sayısının daha önce 282 bin 498 kişi olduğu gündeme gelmişti. Bakan Güllüce'nin...