02 / 05 / 2024

türkiyede mobil ev satışı

türkiyede mobil ev satışı

Sakin ve doğada tatil yapmak isteyenlerin artması, karavan satışlarının patlamasına neden oldu. 2020'de pandeminin de etkisiyle karavan satışları yüzde 40 arttı. 2021'de de pazarda yüzde 50 büyüme bekleniyor.

Gayrimenkul ve turizmde mobil ev trendi!

Türkiye'de 1999 depreminden sonra üretimine hız verilen çelik evlere olan talep hala yüksekken, bu alanda yeni bir model daha geliştirildi. Artan konut fiyatları, minimal yaşamların tercih edilmesi ve Kovid-19 salgınının etkisiyle mobil ev yani tiny house modeli Türkiye'de trend haline geldi.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Burkina Fasolular Türkiye'den ev alabilir mi?

Burkina Faso vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Burkina Fasolular Türkiye'den ev alabilir mi? Burkina Fasolular Türkiye'den arsa alabilir mi? Burkina Fasolular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Bruneililer Türkiye'den ev alabilir mi?

Brunei vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabiliyor mu? Bruneililer Türkiye'den ev alabilir mi? Bruneililer Türkiye'den arsa alabilir mi? Bruneililer Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte yanıtı...

Bhutanlılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Bhutan vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Bhutanlılar Türkiye'den ev alabilir mi? Bhutanlılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Bhutanlılar Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

Saint Kitts ve Nevisliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Kitts ve Nevis vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Saint Kitts ve Nevisliker Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Kitts ve Nevisliker Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Saint Lucialılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Lucia vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul sahibi olabilir mi? Saint Lucialılar Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Lucialılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Lucialılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Trinidad ve Tobagolular Türkiye'den ev alabilir mi?

Trinidad ve Tobagolular Türkiye'den ev alabilir mi? Trinidad ve Tobagolular Türkiye'den arsa alabilir mi? Trinidad ve Tobagolular Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Tapu Kanunundaki düzenlemeler...

Kuzey Koreliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Kore vatandaşları Türkiye'den ev alabilir mi? Kuzey Koreliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Kuzey Koreliler Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Tapu Kanunu kapsamında yapılan yasal düzenlemeler...

Guadeloupeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Guadeloupe vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Guadeloupeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Guadeloupeliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Guadeloupeliler Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte yanıtı...

Mayotteliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Mayotte vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabiliyor mu? Mayotteliler Türkiye'den ev alabilir mi? Mayotteliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Mayotteliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

Suudi Arabistanlılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Suudi Arabistan vatandaşları Türkiye'den taşınmaz mal sahibi olabiliyor mu? Suudi Arabistanlılar Türkiye'den ev alabilir mi? Suudi Arabistanlılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Suudi Arabistanlılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Sierra Leoneliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Sierra Leone vatandaşlarının Türkiye'den gayrimenkul sahibi olma hakları var mıdır? Sierra Leoneliler Türkiye'den ev alabilir mi? Sierra Leoneliler Türkiye'den arsa alabilir mi? İşte Tapu Kanununda yer alan esaslar...

türkiyede mobil ev satışı Haberi

türkiyede mobil ev satışı

Son yıllarda hareketlenen karavan pazarı pandemiyle birlikte adeta patlama yaşadı. Kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler tercihini karavandan yana kullanınca karavan satışları 2020 yılında yüzde 40 arttı. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Türkiye'de ruhsatlı/ plakalı 2021 yılı itibarıyla 12 bin civarında karavan ve motorkaravan olduğu tahmin ediliyor. Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Genel Başkan Yardımcısı Sabahattin Ergin, 2020 yılında 3 bin karavan ve motorkaravan imal edildiğini söylüyor. Pandemi tehlikesi devam ettiği sürece karavana ilginin devam etmesi ve pazarın yüzde 50 büyümesi bekleniyor. "2022'den itibaren artışın yüzde 25-30 gibi daha normal seviyelerde ilerleyeceği düşünülebilir" diyen Ergin'e göre, Avrupalı kampçı için Türkiye'yi "trend ülke" haline getirmek üzere nitelikli kampların yapılması gerekli.

KARAVANPARK KURULACAK 

Türkiye'de Avrupa standartlarına yakın olan kamp sayısı 15 civarında. Bunun...