12 / 05 / 2024

türkiyede pilat ihtiyacı

türkiyede pilat ihtiyacı

Türk Hava Kurumu Uçuş Akademisi Genel Müdürü Giray Hürgezen, İstanbul'a yapılacak 3'üncü Havalimanı'nın sektörde istihdam artışı yaratacağını 10 yılda 3 bin pilota ihtiyaç olacağını belirtti...

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

TÜRASAŞ, personel ihtiyacını gidermek amacıyla yeni bir işe alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden duyurulan bu ilana göre, TÜRASAŞ'ta 7 farklı pozisyonda 213 yeni personel istihdam edilecek. TÜRASAŞ iş ilanı için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu: İBB bütçesinin rehabilitasyona ihtiyacı var!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin genel bütçesinin ciddi anlamda bir rehabilitasyona ihtiyacı var" dedi

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Halit Öztürk evinin elektrik ihtiyacını rüzgar türbiniyle karşılıyor!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan demirci ustası Halit Öztürk, evinin bahçesine kurduğu rüzgar türbiniyle elektrik ihtiyacını karşılıyor.

Aksa Jeneratör İstanbul’un fethi kutlamalarında enerji ihtiyacını karşıladı!

İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Yenikapı’da düzenlenen kutlama töreninin enerji ihtiyacını Aksa Jeneratör karşıladı.

Boğaziçi Üniversitesi elektrik ihtiyacını rüzgardan karşılayacak!

BÜRES projesi ile Boğaziçi Üniversitesi ‘’ Dünyada tüm elektrik ihtiyacını sahip olduğu ve kendi işlettiği rüzgâr enerji santralinden karşılayan ilk üniversite kampüsü " haline geliyor.

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

Didem Erendil Tüzer: Türkiyede yatırımcılar çeşitlenmeye başladı!

Cushman&Wakefield Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil Tüzer, geçtiğimiz gün düzenlenen “ Küresel Ekonomik Gelişmeler Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ” panelinde yatırımcıların çeşitlenmeye başladığını duyurdu...

Genpower Soçi Kış Olimpiyatları'nın tüm elektrik ihtiyacını karşılıyor!

Genpower Jeneratör, 23 Şubat 2014 tarihinde tamamlanacak olan 2014 SOCHI Kış olimpiyatlarına 20 Adet 500 KVA jeneratör ile toplamda 10 MVA gücünde olimpiyatın tüm elektrik ihtiyacını karşılayacak Power Plant kurdu...

türkiyede pilat ihtiyacı Haberi

türkiyede pilat ihtiyacı

Türk Hava Kurumu Uçuş Akademisi Genel Müdürü Giray Hürgezen, İstanbul'a yapılacak 3'üncü Havalimanı'nın sektörde istihdam artışı yaratacağını belirtti. Hürgezen, "Yeni havalimanı açıldığında sektörün lokomotifi şirketlerin 2016-2023 arasındaki uçak siparişleri artacak. 10 yılda 3 bin pilota ihtiyaç olacak" dedi. Türkiye'nin 2020'ye kadar her yıl 750 pilota ihtiyacı olduğunu belirten Hürgezen, mevcut uçuş okullarının bu ihtiyacın ancak yüzde 50'sini karşılayabildiğine dikkat çekti. İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere 3 ilde uçuş okullarının bulunduğunu dile getiren Hürgezen, "24 uçak ve 45 uçuş öğretmeniyle hizmet veriyoruz. Pilot adayları 18 ay süren eğitimler kapsamında, 900 saat teorik, 150 saat uçuş, 60 saat de simülatör eğitimi alıyor" diye konuştu. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan pilot adaylarının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafınca verilen lisansı almaya hak kazandığını dile...