19 / 07 / 2024

türkiyede prim yapan bölgeler

türkiyede prim yapan bölgeler

Markalı konut sektöründeki büyümeyle birlikte üretilen nitelikli konutlar bulundukları bölgelere de doğal olarak değer kazandırıyor.

Borsa tüm zamanların rekorunu kırdı! İşte en çok prim yapan hisseler!

Borsa endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. BIST 100 endeksi günü 7 bin 714 puandan tamamlarken, yüzde 3,67 oranında değer kazandı.

Borsada rekor üstüne rekor! İşte haftanın en çok prim yapan ve değer kaybeden hisseleri!

Borsada seçim sonrası başlayan yükseliş trendi aynen devam ediyor. BIST 100 endeksi günlük ve haftalık bazda tüm zamanların rekorunu kırarken, uzmanlar yukarı yönlü hareketin devam edeceğini öngörüyor.

Haftalık BIST 100'de Hangi Hisseler En Çok Prim Yaptı, Hangileri Değer Kaybetti?

Haftalık BIST 100'de en çok prim yapan ve azalan 3 hisse açıklandı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçtiğimiz haftayı oldukça güçlü bir performansla tamamladı.  10-14 Temmuz haftasında bazı yatırım araçları daha fazla kazandırdı. İşte BIST 100’de dikkat çeken gelişmeler…

Yatırım liginde haftanın şampiyonu döviz! Borsa ve altın üzdü! En çok hangi hisseler prim yaptı?

Seçim öncesi piyasalarda belirsizlik ortamı devam ederken, yatırımcıların bekle-gör politikasıyla temkinli hareket ettiği gözleniyor. Peki, bu hafta en çok hangi yatırım aracı yatırımcılarını sevindirdi? Borsa düşerken en fazla prim yapan hisseler hangileri oldu? Detaylar haberimizde…

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! EYT'de prim şartı değişti!

EYT'de milyonlarca kişinin heyecanla beklediği ve gözler gelişen bütün prim düzenlemesine odaklanmış durumda. Bu hususla alakalı çalışmalar sürerken 7200 gün  tescil affı ve 1800 gün müjdesi geldi. 

Milyonlarca EYT’li hayal kırıklığına uğradı! EYT düzenlemesinde ‘kademeli prim’ şoku!

Emeklilikte yaşa takılanlar, yaş engelini aştı ama prim şartına takıldı. Hükümetin “Kademeli prim olmayacak” vaadine güvenerek kredi çeken vatandaşlar şimdi karar kara borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor.

 Bir yılda yüzde 669 prim yapan hisseye SPK’dan müdahale

Borsada manipülasyon skandalının patlak vermesinin ardından inişli çıkışlı seyir devam ederken Sermaye Piyasası Kurulu flaş bir karara imza attı. Son bir yılda yüzde 669 prim yapan Gesan hisse senedine SPK’dan tedbir kararı geldi.

Borsa İstanbul’da bu hafta en çok prim yapan 3 hisse belli oldu! (19-23 Eylül)

İstanbul’da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,83 eksiyle 3.281,61 puandan tamamladı. Bu hafta en çok yükseliş yapan hisseler ise sırasıyla Zorlu Enerji, Hektaş Ticaret ve Şok Marketler Ticaret oldu.

iPhone almak hayal oldu… Apple’dan tüm ürünlerine şok zam!

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden Apple, hemen hemen tüm ürünlerine zam yaptığını açıkladı. Yeni iPad modelleri ve iPhone SE’nin tanıtımını yapan ABD’li teknoloji devi, mevcut ürünlerine zam yaptı. Deyim yerindeyse artık iPhone almak hayal oldu…

O bölgelerde yazlığı olanlar yaşadı!

Yazlık fiyatlarının büyükşehirlerdeki konut fiyatlarıyla yarıştığı görülüyor. Endeksa verilerine göre işte ilçe ilçe en çok prim yapan yazlık yerleri, satış fiyatları ve kira rakamları...

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

İstanbul'da konutta en çok prim yapan 15 mahalle!

FORBES Türkiye, bu yıl 10’uncu kez hazırladığı “Emlak Raporu”nu Ağustos sayısında yayımladı .Rapor, 30 büyükşehir, 185 ilçe ve bin 83 mahallede satış fiyatı ve kira değerlerindeki değişimlerin analiz ediyor.

türkiyede prim yapan bölgeler Haberi

türkiyede prim yapan bölgeler

Markalı konut sektöründeki büyümeyle birlikte üretilen nitelikli konutlar bulundukları bölgelere de doğal olarak değer kazandırıyor. Günümüzde artan fiyatların etkisiyle prim potansiyeli azalsa da kimi bölgeler hala yatırımcısının yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. 


Türkiye genelinde İstanbul'dan Ankara'ya, İzmir'den Eskişehir'e, Adana'dan Denizli'ye kadar gelişen kentlerde öne çıkan bölgeler son iki yılda yüzde 30'lardan yüzde 167'lere varan oranlarda prim yaptı. Örneğin Kartal son iki yıl içinde yüzde 167'lik, Maltepe Başıbüyük yüzde 133'lük, Anadolu'da ise Ankara Gölbaşı İncek yüzde 67'lik prim yapan semtler olarak öne çıktı. 


Ekonomist'in TSKB Gayrimenkul Değerleme uzmanlarıyla yaptığı çalışma bazı bölgelerde hala prim potansiyeli olduğunu gösteriyor. Bu haftaki kapak haberimizde dokuz kentteki 30 gözde bölgeye ilişkin bilgiler yer alıyor.


Türkiye'de güvenliği olan, kaliteli, sosyal donatılan zengin, modem yapılarda yaşama isteği gün geçtikçe artıyor.  Bu...