20 / 05 / 2024

türkiyede şehir  hastanesi sayısı  

türkiyede şehir  hastanesi sayısı  

Türkiye 2020 yılında sağlıkta yaptığı hamleler ile koronavirüste başarılı bir sınav verdi. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı, 2021 yılında hastane inşaatlarına devam edecek.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

 Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Türkerler İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Etlik Şehir Hastanesi'nde yapılacak olan personel alımları için internet üzerinden başvuru yapılacağı belirtildi. Peki  Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Şehir Hastanesi kesenin ağızını açtı! 16 bin TL ile çalışacak personel aranıyor! Üstelik alımlar KPSS’siz olacak!

Hastanede çalışmak isteyenlere müjde. Şehir Hastanesi 16 bin TL ile personel arıyor. İşte detaylar!

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Etlik Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan ve bugün hizmete açılacak olan Etlik Şehir Hastanesi, 8 ayrı hastaneden oluşacak. İşte Etlik Şehir Hastanesi ile ilgili detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Kocaeli Şehir Hastanesi bu sene açılacak!

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, hastanesinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

türkiyede şehir  hastanesi sayısı   Haberi

türkiyede şehir  hastanesi sayısı  

Türkiye'de son 18 yılda 3 bin 605 sağlık tesisi halkın hizmete açıldı. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı 2023 yılına kadar birçok şehir hastanesini hizmete açmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; 2021 yılında 54’ü hastane olmak üzere 273 sağlık tesisi tamamlanacağı belirtildi. İlave 13 bin 995 nitelikli yatak daha kazandırılması bekleniyor. Halen inşaat, ihale, proje aşamasında olan 943 birinci basamak ile 347 hastane ve ADSM binasını 2023’e kadar tamamlanması planlanıyor. Son 3 yılda sağlık alanında hizmette kalite çıtasını yükseltilirken, 17 bin 509 yataklı 13 şehir hastanesi vatandaşın hizmetine sunuldu. Bu kapsamda; 2.750 yatak kapasiteli 3 şehir hastanesi (Samsun, Aydın, Trabzon) ihale süreçleri tamamlandığı ve inşaat çalışmalarına başlandığı kaydedildi.

Şehir hastaneleri binaları geç mi...