28 / 08 / 2024

türkiyede yatırım kazandıracakmı

türkiyede yatırım kazandıracakmı

TİM, Akfen Holding ve İTO yabancı yatırımcıya güven mesajı verdi. TİM, Twitter'da üç dilde yayınladığı mesajla, Akfen Holding de 400 yatırımcıya mektup yolladı.

Girişimci Mert Ergün'den doğru yatırım açıklaması: Vadeli mevduat anlık bir zevk, doğru yatırım topraktan geçiyor! 

Geçtiğimiz senenin ilk 10 ayında arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarının 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların en yüksek ocak-ekim dönemi rakamı görüldü. Peki toprak yatırımı kazandırı mı?

Altın, dolar, borsa... Geçtiğimiz hafta en çok bu yatırım kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. Peki en çok kazandıran orsa mı, altın mı, Dolar mı, Euro mu oldu? İşte o son dakika rakamlar...

Haziranda en çok kazandıran yatırım aracı hangisi oldu?

Haziran ayında aylık en fazla reel getirisi olan ve tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 1,62 oranları ile mevduat faizinde (brüt) gerçekleştiği kaydedildi. 12 aylık dönemde yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan BİST 100 oldu.

En iyi yatırım aracı toprak mı! Borsa, altın, dolar ne kadar kazandırdı?

​​​​​​​Ekonomi yönetimi tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve vergi paketi tasarısı yatırımcının aklını karıştırırken, “Neye yatırım yapılmalı” sorusu daha çok önem kazandı.  Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan, karşılaştırmalı olarak tavsiyesini açıkladı.

Ne altın ne dolar! Mayıs ayının en fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan parasını katladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçen ay yatırımcılara en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Ne altın, ne dolar buna yatırım yapan kazandı...

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Konuta erişim zorlaştı! Gayrimenkul yatırım fonlarına talep yüzde 127 arttı!

Konut fiyatlarındaki artışa konut kredisi faizlerinin yükselmesi de eklenince gayrimenkule erişim zorlaştı. Emlak sektörü temsilcileri pazardaki yavaşlamaya işaret ederken, bireysel olarak gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) öne çıktı.

Altın, borsa, dolar.... Hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Piyasalar hareketli bir haftayı geride bırakırken yatırımcılar da hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki hangi yatırım aracını tercih edenler ne kadar kazandı? 

Altın ve dolar fiyatları buz kestirdi! Piyasalarda neler oluyor? Bu hafta hangi yatırım kazandırdı?

Bu hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o rakamlar... 

Hangi yatırım aracı ne kazandırdı? Altın mı? Dolar mı? yoksa Borsa mı?

Bu hafta yatırım araçlarından en fazla borsa kazandırmış oldu. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı yüzde 2,29 değer kazanarak 9.915,62 puandan kapatmıştı. Buna göre, endeks, hafta içinde en az seviye 9.645,02, en yüksek ise 9.956,11 puanı görmüş oldu.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Mart 2024'te en çok bu yatırım aracı kazandırdı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılının Mart ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı resmen duyurdu. Peki bu ay hangi yatırım aracı kazandırdı?

türkiyede yatırım kazandıracakmı Haberi

türkiyede yatırım kazandıracakmı

TİM, Akfen Holding ve İTO yabancı yatırımcıya güven mesajı verdi. TİM, Twitter'da üç dilde yayınladığı mesajla, Akfen Holding de 400 yatırımcıya yolladığı mektupla 'Türkiye'ye bugün yatırım yapan beklentisinin çok üzerinde kazanacak' mesajı verdi.  


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminden sonra yurtdışındaki gazetelerin ve dergilerin editörleriyle Türkiye'deki bütün misyon şeflerine ekonominin sağlam olduğunu özetleyen bir mektup yazdıklarını bildirdi. Twitter'dan 3 dilde mesajlarla 850 bin kişiye ulaştıklarını belirten Büyükekşi, "İhracatla ilgili bir sıkıntı olmadı" dedi. 


GARANTİ VERDİK 


Türkiye'den mal alan müşterilere ihracatla ilgili hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını ve mallarını çok seri şekilde alabileceklerinin garantisini verdiklerini dile getiren Büyükekşi, 65 bin ihracatçıya kendi müşterilerine göndermeleri için İngilizce mektup hazırladıklarını kaydetti. 


850 BİN KİŞİYE ULAŞTI  


Darbe girişiminden sonra yurtdışındaki bütün...