28 / 04 / 2024

türkiyenin 3. büyük köprüsü hangisi

türkiyenin 3. büyük köprüsü hangisi

Atatürk Barajı üzerine kurulan Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı verilecek.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem... Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti...

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

Mücevher ihracatında büyük artış! 3 milyar doları aştı

Mücevher ihracatında, haziran ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla büyük artış yaşandı. Buna göre mücevher artışı haziran ayında 13,10 artışla 3 milyar 50 milyon dolara ulaştı.

ŞOK’ta büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 12 Haziran’da indirime girecek ürünler ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Bu doğrultuda, 12 Haziran Pazartesi gününe özel, büyük mangal 200 TL’ye, 3 kişilik salıncak 1200 TL’ye, katlanır masa 500 TL’ye düştü. İşte 12 Haziran Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı açıkladı! 3 büyükşehirde ücretsiz olacak! İşte o tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 büyükşehir için önemli bir haber verdi. İşte detaylar!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan son dakika açıklaması: 7'den büyük bir deprem mutlaka olacak!

3 büyük depremden sonra bölgede sarsıntılar hala devam ediyor. Son olarak Konya'da 4,3, Sivas'ta 4,7 ve Malatya'da 4.7 büyüklüğünde depremler yaşandı. CNN Türk deprem danışmanı Şükrü Ersoy yaşanan bu depremlerin ne anlama geldiğini canlı yayında anlattı

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika fiyatlarını duyan inanamadı! Shell, BP, PO 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem yaşanıyor. Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını duyan inanamıyor. İşte en güncel Opet, BP, Petrol Ofisi, Total, Shell 5 Kasım 2022 fiyat listesi....

Yemeksepeti’nden yeni hizmet: ‘Gel Al! İki büyük avantajla geldi

Yemeksepeti, ‘Gel Al’ adıyla yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Yemeksepeti’nden yapılan açıklamaya göre, artık müşterilerin siparişleri kendi teslim alabileceği ve tüketicilere iki büyük avantaj sunulan bu hizmet kullanıma girdi.

türkiyenin 3. büyük köprüsü hangisi Haberi

türkiyenin 3. büyük köprüsü hangisi


Adıyaman'da Atatürk Barajı üzerine kurulan, Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Köprüye "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" adı verilecek.


33 aylık bir çalışma sonunda tamamlanan Türkiye’nin üçüncü büyük köprüsü Nissibi Köprüsü'ne "Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü" ismi verilecek.


Adıyaman'da Atatürk Barajı üzerine kurulan, Adıyaman-Kahta-Siverek-Diyarbakır'ı birbirine bağlayacak Nissibi Köprüsü'nde iki hafta önce son segmentin yerleştirilmesinin ardından köprü yaya trafiğine açıldı. Hürriyet yazarı Vahap Munyar, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın bölge halkından geldiğini öne sürdüğü talep üzerine köprünün isminde değişikliğe gidileceğini dile getirerek şunları söylediğini aktardı:


'"Vatandaşlarımız Nissibi Köprüsü'ne Sayın Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesini ısrarla dile getirdi. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracağız. Kendisi de uygun görürse köprüye "Recep Tayyip Erdoğan" isminin verilmesinin uygun olacağını...