07 / 05 / 2024

türkiyenin birleşme ve satın alma işlemleri

türkiyenin birleşme ve satın alma işlemleri

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler, yaşanan siyasi gelişmelerin ve jeopolitik risklerin Türkiye'nin ekonomisi üzerinde belirleyici olduğunu söyledi.

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!

Türkiye'de Bitcoin ve altcoin alanında uygulanacak olan yasa tasarısı adımı uzun süredir gündemde yer alıyordu. Geçenlerde bu yasa tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağı bildirildi. Ana akım medyada da yasayla ilgili çeşitli yazılar yer almaya başladı.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Çeşme ve Urla'daki acele kamulaştırma kararı mecliste!

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçelerindeki bazı taşınmazların turizm yatırımlarına tahsisi amacıyla alınan acele kamulaştırma kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İhlas Gayrimenkul'ün birleşme işlemleri tescil edildi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısında gündemde yer alan birleşme işlemi genel kurul tarafından onaylandı ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos 2019 tarihinde tescil edildi.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme sözleşmesi!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık'ın birleşme sözleşmesi yayınlandı...

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Türkiye'de kentleşme ve imar rantı!

Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin konuk yazarlarından Deniz Karataş bugün köşesinde kentleşme ve imar hakkında yazı yazdı. İşte o yazı...

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

türkiyenin birleşme ve satın alma işlemleri Haberi

türkiyenin birleşme ve satın alma işlemleri

Uluslararası danışmanlık şirketi Ernst&Young (EY) Türkiye'nin birleşme ve satın alma işlemlerini raporladı. EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler, yaşanan siyasi gelişmelerin ve jeopolitik risklerin Türkiye'nin ekonomisi üzerinde belirleyici olduğunu söyledi. Suriye ve Irak'ta devam eden iç savaş ortamı ve doğudaki çatışmalar yatırımcı için risk oluşturuyor.


Uluslararası danışmanlık şirketi Ernst&Young (EY), Birleşme ve Satın Alma İşlemleri 2015 Raporu'na göre Türkiye'de işlem sayısı geçtiğimiz yıla paralel bir seyir izlerken hacimde ciddi düşüş yaşandı. EY Kurumsal Finansman Bölümü tarafından açıklanan Birleşme ve Satın Alma İşlemleri Raporu'na dair basın toplantısında konuşan EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler, Türkiye'nin kaybettiği büyüme hikâyesini yeniden yakalaması gerektiğini söyledi. 

Türkiye gibi genç bir nüfusa sahip ülkenin yüzde 4'ten çok daha fazla büyümeye ihtiyacı olduğunu belirten...