28 / 07 / 2024

Türkiye\'nin Kadın Girişimcisi Yarışması

Türkiye\'nin Kadın Girişimcisi Yarışması

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması" ödül töreninde dünyada gayrimenkullerin yüzde 96'sının erkekler üzerine kayıtlı olduğunu söyledi

TÜİK açıkladı! Türkiye'deki kadın nüfusu belli oldu

Türkiye'de kadın nüfusu 42 milyon 638 bin 306 olarak kaydedildi. Yapılan açıklama kapsamında, bu da nüfusun yüzde 49,9'un kadınlardan oluştuğu anlamına gelmektedir.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Türkiye'nin ünlü altın analistinden flaş açıklama. Bunu duyan kuyumcuya koşacak. Altın fiyatlarında şok

Türkiye'nin altın konusundaki ünlü analistleri arasında yer alan İslam Memiş bu fiyatların bir daha görülmeyeceğini ve vatandaşların altın almasının faydalı olduğunu dile getirdi. Bu sözleri duyan vatandaşlar kuyumcuya koştu

Geçen sene çıkan orman yangınlarından 830'unun sebebi ihmal ve kazalar! Türkiye'nin yangın bilançosu açıklandı! 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilançocu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda son bir yılın en düşük seviyesinde!

Türkiye'nin altın ithalatı nisanda 2,8 tona gerileyerek son bir yılın en düşük seviyesine geriledi.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Türkiye'nin altın ithalatı iki yılın zirvesinde!

Türkiye'nin altın ithalatı eylül ayında 3,1 milyar dolarla 2 yılın zirvesine yükseldi. Darphane'nin altın üretimi de son dönemde hızla artarken, uzmanlardan  yastık altı ve Rusya etkisi ile ilgili açıklamalar geldi.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Türkiye\'nin Kadın Girişimcisi Yarışması Haberi

Türkiye\'nin Kadın Girişimcisi Yarışması

Çubukçu, Garanti Bankası ve Ekonomist Dergisinin işbirliğinde, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması" ödül töreninde yaptığı konuşmada, dünyada gayrimenkullerin yüzde 96'sının erkeklerin üzerine kayıtlı olduğunu dile getirdi. Çubukçu, bu oranın, Türkiye'de yüzde 90'ın biraz üzerinde olduğunu bildirdi. Yarışmada birinciliği Hiref Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kurucusu Ebru Çerezci, ikinciliği Steamlab Sterilizasyon Gıda Sanayi Limited Şirketi kurucusu Şebnem Karasu, üçüncülüğü Demkay Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Gıda Tekstil Nakliye ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurucusu Aytül Kaya aldı. Özel Kapadokya Müzesi'nin kurucusu Berin Yıldız'a ise sosyal girişimcilik ödülü verildi. ...