24 / 07 / 2024

Türkiyenin turizm ili

Türkiyenin turizm ili

Antalya'da yaşama kararı almış Ruslar, en çok Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi 'nde yaşamaktan mutlular. Türkiye'nin turizm başkenti Antalya, kalıcı yabancılara da ev sahipliği yapıyor.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Fitch Ratings'ten Türkiye’ye ilişkin şoke eden büyüme tahmini!

Fitch Ratings'in raporunda, Türkiye ekonomisinin 2023’ün 2'nci çeyreğindeki beklenenden daha güçlü büyümesinden sonra 2023’e ilişkin ekonomik büyüme tahmininin yüzde 2,5'ten yüzde 4,3'e yükseltildiği ifade edildi.

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Dünya Bankası, Türk ekonomisine ilişkin büyüme beklentilerini revize etti!

Dünya Bankası, Türkiye ekonomisine ilişkin büyüme tahminini bu yıl için, 2023 başında yüzde 2,7 olarak tahmin ederken, ekonominin ilk çeyrekte dirençli kalmasının etkisiyle yüzde rakamı 3,2'ye yükseltti.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanı Özer’den okul kayıt paralarına ilişkin açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son zamanlarda yaşanan okul kayıt parası adı altında zorunlu bağışlara ilişkin yapılan şikayetler üzerine konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Türkiyenin turizm ili Haberi

Türkiyenin turizm ili

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya, kalıcı yabancılara da ev sahipliği yapıyor. Dünyanın farklı noktalarından tatil için gelen milyonların yanı sıra her yıl Antalya'da yaşamak isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Turizm faaliyetlerinin çok olması, iş alanlarının artması ve güzel havası ile dikkat çeken ilimiz, tüm illerden de çok sayıda insana iş ve ev anlamına geliyor. Ekonomisi canlanan ve turizm sebebiyle adını dünyaya duyurmayı başarmış olan ilimiz, sürekli yaşama kararı almış yabancı vatandaşların çokluğu ile de dikkat çekiyor.


Yıllardır Almanların egemen olduğu listede Ruslar ise son yıllarda büyük çıkış göstererek ziyarette oldukları kadar sürekli yaşamak isteyen yabancılar arasında da kendilerini gösteriyorlar. 

Antalya aşığı Rus vatandaşlar, özellikle de Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde yaşamaktan gayet mutlular. 

Yıllardır tatil için ilk durak olarak Antalya'yı gören Ruslar, aşık oldukları...