09 / 05 / 2024

Türkkent İlkbahar Semineri

Türkkent İlkbahar Semineri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye Kent Kooperatifleri Merkezi Birliğinin (TÜRKKENT) 25. İlkbahar Semineri’ne katıldı

AB, Türkiye için büyüme tahminini ve enflasyon oranını açıkladı

AB Komisyonu'nun "Avrupa Ekonomik Tahminleri 2023 İlkbahar" raporu yayımlandı. AB Komisyonu raporunda Türkiye ekonomisinin 2023 ve 2024 yıllarındaki büyüme ve enflasyon rakamları belli oldu.

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk ve Japon yetkililerden deprem riskinin azaltılmasına ilişkin seminer!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Japonya Arazi, Altyapı, Ulaştırma ve Turizm Bakanlığınca "Afet Riskinin Azaltılmasına İlişkin Türkiye-Japonya Ortak Semineri" gerçekleştirdi. 

ÇEDBİK LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim'de!

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

GYODER'in 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' semineri 29 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' başlıklı söyleşi 29 Mayıs Cuma günü ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

RE/MAX Türkiye kariyer semineri İzmir’de gerçekleşti!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul alanında ilerlemeyi hedefleyen kişiler için alanında uzman isimlerle düzenlediği kariyer seminerlerine tam gaz devam ediyor...

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri yapıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Tokat’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Isparta’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri yapıyor. Etkinlik, 13 Nisan’da Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye’den Ankara’ya özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyen girişimciler için 6 Nisan'da Ankara'da bir seminer düzenleyecek.

RE/MAX Türkiye’den özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye’den bir franchise ofisi açmak amacıyla bir bayilik semineri düzenleyecek. Ücretsiz olan seminer, 6 Nisan 2019 tarihinde Antalya'da gerçekleşecek.

Türkkent İlkbahar Semineri Haberi

Türkkent İlkbahar Semineri

Türkiye Kent Kooperatifleri Merkezi Birliğinin (TÜRKKENT) 25. İlkbahar Semineri, Kemer ilçesinin Göynük beldesindeki Kilikya Palace Otel'de başladı.


Bakan Bayraktar, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, ortaklık kuruluşu kooperatiflerin "yapı" kavramı nedeniyle bakanlığına bağlı bulunduklarını ancak işin konumu gereği daha doğru olması nedeniyle Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlanması için çalışma yapıldığını ifade etti.


Yapı kooperatiflerinin son 15 yıldır kan kaybettiğine işaret eden Bakan Bayraktar, kooperatifçilikteki amatör ruhun profesyonel ticaret anlayışıyla yürütülmesi ve gelişen zamana göre dizayn edilmesi gerektiğini dile getirdi.       


Uzun yıllar bitmeyen kooperatifler olduğunu, kooperatifzedeler ortaya çıktığını anlatan Bakan Bayraktar, bu konulara dikkat etmek ve kooperatifçiliğin desteklenmesi gerektiğini kaydetti. Bakan Bayraktar, küçük birikimi bulunan insanların ev sahibi yapılmasının en önemli yolunun kooperatifçilik olduğunu vurguladı.


Bakan Bayraktar, TÜRKKENT'in Türkiye'de 250 bine yakın konut...