29 / 07 / 2024

türkmenistanda 78 proje

türkmenistanda 78 proje

Türkmenistan Turizm Devlet Komitesi Başkanı Palvan Taganov Türkiye ziyaretiyle birlikte iki ülke arasında inşaat sektöründe yeni işbirlikleri yapılıyor. Türk müteahhitler, Türkmenistan'da 2012 yılında 4 milyar 753 milyon dolar değerinde 78 projeye imza at

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Ervanur Özçelik tarafından kuruldu.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Bizim Evler 10 nerede? 

Bizim Evler 10 nerede sorusunun yanıtını ve proje ile ilgili detayları haberimizde derledik. İşte Bizim Evler 10 nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Akfen GYO, Fıratcan İnşaat'ın paylarını satın aldı!

Akfen GYO tarafından TCDD'ye Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren Garı Projesi'ni taahhüt etmiş olup proje kapsamında tren garı, ticaret alanı ve otopark inşa edilecek. İşlem söz konusu değer üzerinden yüzde 11,6 iskonto uygulanarak 58 milyon 375 bin TL'den gerçekleşti.

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan 11 günde 5.2 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı 2 yıl ödemesiz Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına yoğun ilgi var. 11 günde 5.2 milyar TL değerinde 4 bin 350 konut satıldı. Dairelerin çoğu tükenince 3 proje daha kampanyaya dahil edildi.

İBB'den Kanal İstanbul projesine ikinci dava! 

İBB, Kanal İstanbul projesi için verilen “ÇED olumlu” kararına açtığı davadan sonra, proje kapsamında İstanbul Çevre Düzeni Planı’nda yapılan değişikliğin yürütmesinin durdurulması ve iptali istemi ile de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı ikinci defa dava açtı...

TürkAkım için geri sayım başladı!

TürkAkım Proje Sözcüsü Esen, "TürkAkım aslında teknolojik olarak son derece zorlu bir proje. Toplam 1870 kilometre uzunluğundaki deniz hatları, 2 bin 200 metreye ulaşan derinliklere döşendi." dedi.

Türk Palaca Proje Yönetimi ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Türk Palaca Proje Yönetimi ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Walaa Mostafa Mohamed Abdelwahab tarafından kuruldu.

Tülin Turgut Proje Pazarlama Danışmanlık Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tülin Turgut Proje Pazarlama Danışmanlık Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi  Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Turgut tarafından kuruldu.

Trabzon'da 1,3 milyar lira bütçeli 216 proje hizmete alınacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı açıklamada, "Trabzonluları, yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete alınacak 1 milyar 365 milyon liralık 216 projenin toplu açılış törenine davet ediyorum" dedi.

türkmenistanda 78 proje Haberi

türkmenistanda 78 proje
29 Şubat 2012'te Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un Türkiye ziyareti sırasında " Türkmenistan'da Turizm Geliştirilmesine Yönelik Mesleki Eğitim Programları Düzenlemesi Projesi Uygulama Protokolü" imzalanmıştı. 13-17 Aralık tarihlerinde Türkmenistan Turizm Devlet Komitesi Başkanı ve beraberindeki heyet, Antalya ve İstanbul'u kapsayan bir ziyarete gerçekleştiriyor.  Bu esnada Türk müteahhitler Türkmenistan'da 2012 yılında 4 milyar  753 milyon dolar değerinde 78 projeyi üstlendi.  Bu rakamın yıl sonunda 5 milyar doları bulması...