14 / 05 / 2024

Türkoba altyapı

Türkoba altyapı

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece'deki Türkoba altyapı çalışmaları tamamlandı. Türkoba' daki altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükçekmece Belediyesi, bölgeyi çağdaş bir görünüme kavuşturacak projenin yapı taşlarını oturtmaya başladı...

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

Bolu, Göynük’ de yapılacak My Port Tiny House Yaşam Köyü proje sahiplerinden Gamze Özlü, 82 adet parselin satılacağını belirterek, “Parselin bedeli 350 bin lira. Elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını yapıyoruz. TinyHouse ise 400 bin liradan başlıyor” ifadesini kullandı.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatları tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemeler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatlarını tamamladık. Nisan ayının başından itibaren de deneme uçuşları başladı." şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması! 

Karayolları 71. Bölge Müdürleri Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma  Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine 18 milyar dolardan fazla katkı!

Türk inşaat şirketlerinin, 2002'den bu yana Katar'daki altyapı projelerine 18 milyar dolardan fazla katkı sağladığını

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Altın tarafından kuruldu.

Türkoba altyapı Haberi

Türkoba altyapı

Taşlar yerine oturuyor Büyükçekmece Belediyesi'nin hizmet alanına girmesinin ardından yoğun bir altyapı çalışmasından geçirilen Türkoba'da dev projeler için düğmeye basıldı. Türkoba'yı çağdaş bir görünüme kavuşturacak Meydan Projesi için yapılan altyapı çalışmasını tamamlayan ekipler, öncelikle elektrik tellerini yer altına aldı. 

Ekipler, dünden itibaren de meydan düzenlemesinde kullanılacak tretuvar taşlarını yerleştirmeye başladı. 

Şelaleli havuz yapılacak Meydan ve çevresindeki sokakları baştan aşağı yenileyecek olan proje kapsamında Türkoba Sağlık Ocağı'nın çevresi de yenilenecek. Meydana yakışır bir Atatürk Heykeli'nin yapılacağı meydana, şelale şeklindeki havuz farklı bir görünüm sağlayacak. Dev spotlarla aydınlatılacak olan meydanın çevre düzenlenmesinde çok sayıda ağaç kullanılarak Türkoba yeşil bir görüntüye bürünecek. 

Tarihe sahip çıkılıyor Ayrıca meydandaki tarihi evin restorasyonu yapılarak geçmişten geleceğe uzanan mirasa sahip çıkılacak. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan projenin detaylarını bizzat...