03 / 05 / 2024

türkoğlu belediyesi kat karşılığı inşaatı

türkoğlu belediyesi kat karşılığı inşaatı

Türkoğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu inşaatın toplam bedeli 2 milyon 697 bin 800 TL olarak belirlendi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Kahramanmaraş'ta 6 adet konut satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Türkoğlu ilçesi, Merkez Mahallesinde yer alan 6 adet konutu satıyor. Peki Kahramanmaraş Türkoğlu'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Avrupa'da yabancıya konut satış oranı Türkiye'nin iki katı!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, geçen yıl bazı Avrupa ülkeleri, Kanada ve ABD'de yabancıların toplam konut satışından aldığı payın yüzde 10 civarında olduğunu belirterek yabancıya konut satışlarının Türkiye'nin iki katı olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası için kamulaştırma talebi!

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası geçtiğimiz günlerde 70 milyon TL'den satışa çıkarılmıştı. Satış kararını eleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Kültür Mirası Yönetimi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Türkoğlu, fabrikanın kamulaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

türkoğlu belediyesi kat karşılığı inşaatı Haberi

türkoğlu belediyesi kat karşılığı inşaatı

Türkoğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu inşaatın toplam bedeli 2 milyon 697 bin 800 TL olarak belirlendi. 


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR


Türkoğlu Belediye Başkanlığından:


Kahramanmaraş ili, Türkoğlu ilçesi, Gaziler Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda işin adı, inşaat ve arsa alanı belirtilen taşınmaz üzerine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35-a) maddesi gereği Kapalı Teklif (artırma) Usulü ile 2. Etap Kat Karşılığı İnşaat yaptırılacaktır.


İşin Yeri: Türkoğlu İlçesi Gaziler Mahallesi 735 Ada, 3 Nolu parselde bulunan 2.446,67 metrekare alandaki arsa


İşin Adı: 2.Etap Kat Karşılığı İnşaat Yapılması


Ada no/Parsel no: 735/3


Karar ve No: 05.09.2014 tarih ve 2014/56 nolu Meclis Kararı


Arsa Alanı: 2.446,67 metrekare


İnşaat Alanı: 3.854 metrekare


Belediyeye ait 735 ada 3 nolu parsele 2. etap kat karşılığı inşaat yapılarak, yapılacak binadaki...