28 / 04 / 2024

türkönü tapu dağıtımı

türkönü tapu dağıtımı

Devlet Su İşleri (DSİ) İzmir 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Beydağ Barajı toplulaştırma çalışmaları kapsamında Türkönü Mahallesinde tapular verildi.

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı yarın başlıyor. İşte 2 şirketle ilgili tüm detaylar!

Borsa İstanbul’da uzun süredir beklenen yükseliş başladı ve BIST 100 endeksi bugün rekor kırdı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas X sosyal medya hesabından bu hafta halka arz olacak #Patek ve #Bork şirketleriyle ilgili tüm detayları paylaştı. İşte bilinmesi gerekenler...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Türk-İş'ten asgari ücrete tepki: Hiç olmasın zam da yapmayın!

Türk-İş Genel Başkanı Ergun Atalay, asgari ücrete 2024 yılında tek zam yapılmasına sert tepki gösterdi. Atalay, "Hiç olmasın zam da yapmayın" dedi.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Borsa İstanbul'da yeni rekor: 6.290,34 puanla tüm zamanların en yükseğine ulaştı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.290,34 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sınavsız sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek olan alım ilanının kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Tapu miras paylaşımı nasıl yapılır? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?

Tapu intikali konusu pek çok kişinin kafasını kurcalamaktadır. Bununla birlikte de “Miras kalan tapular nasıl görünür, Adıma tapu kaydı var mı?” sorularının da yanıtı da merak ediliyor. İşte tüm araştırılanlar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 500 personel alımı kadro dağılımı belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu! 500 Sözleşmeli Personel alımının kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Borsa İstanbul’dan tüm zamanların rekoru! İşte yeni rakam

Borsa İstanbul, 29 Ağustos 2022 - 2Eylül 2022 işlem haftasını rekor ile bitirerek tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirmiş oldu. Gün içinde % 2, 55 yükselen Borsa İstanbul'da toplam işlem hacmi 79, 3 milyar Türk Lirası oldu.

türkönü tapu dağıtımı Haberi

türkönü tapu dağıtımı


Devlet Su İşleri (DSİ) İzmir 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Beydağ Barajı toplulaştırma çalışmaları kapsamında Türkönü Mahallesinde tapular verildi


Türkönü Mahallesinde düzenlenen törene Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, DSİ 2. Bölge Müdürü Zafer Akın, meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


DSİ 2.Bölge Müdürü Yardımcısı Zafer Akın yaptığı konuşmada; "Beydağ Barajının tamamlanmasıyla başlayan toplulaştırma çalışmalarımızda bugün önemli bir noktaya gelmiş bulunmaktayız. Bu projede 537 kilometre boru döşeniyor. Türkönü Mahallemizde 297 hektar yani 2 bin 970 dekarlık alan projeye dahil oldu. İşleyiş olarak Türkönü Mahallesi önem arz ediyor. Genelde sulama projelerinde üreticimizin ürün ekmesi, tesislerin olması gibi sorunlar da yaşanıyor. Bilindiği gibi 2009 yılında Beydağ Barajının su tutmasıyla artık suyumuzda hazırdı. Toplulaştırma ile ziraatçılık daha modern...