24 / 07 / 2024

Türksal İnşaat çiğli daire teslimleri

Türksal İnşaat çiğli daire teslimleri

İZMİR Çiğli’de 5359m2’lik alan üzerine inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Elit bir kesimin talep ettiği İdeal Yaşam Evlerinde satışların yüzde 95’i tamamlandı.

İstanbul'un kalbi Şişli'ye 466 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de hayata geçireceği otelin inşaat çalışmalarına başlıyor. 466 milyon TL'ye mal olması planlanan otel 240 odalı olarak tasarlandı.

Şişli'ye 240 odalı otel geliyor! Şehrin kalbine 466 milyon TL'lik yatırım!

Edesay Gayrimenkul İnşaat, Şişli'de 240 odalı otel inşa edecek. Söz konusu otelin maliyeti 465 milyon 747 bin TL olarak açıklandı. 

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Bülbül tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Türksal İnşaat çiğli daire teslimleri Haberi

Türksal İnşaat çiğli daire teslimleri

Türksal İnşaat Çiğli bölgesine ve yaşama değer katan her projesinde verdiği her sözün arkasında durarak projelerine devam ediyor. Kurucu Murat Türksal  bizim için müşteri memnuniyeti ön sırada geliyor yaptığımız işin ne kadar hassas olduğunun farkındayız, firmamız ve çalışanlarımızın işlerine olan saygısı, şeffaflığı ve özverisiyle zorlu yolculuğumuzda, her proje tesliminde büyük gururla söz verdiğimiz gibi tam zamanında daire teslimlerimizi büyük özenle yapıyoruz, bizden daire alanların hepsini bizim ailemizin bir üyesi olarak kabul ediyoruz, yeni başlayan Şanslı Evler projemizde 2+1 ve 1+1 dairelerin yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat olduğunu projelerinde %30 prim garantisi verdiklerini anlaşmalı bankalarından 60 ayda 0,69 faiz oranıyla 120 ayda 0,79 faiz oranıyla kredi imkanı sağladıklarını dile...