02 / 05 / 2024

TürkTraktör iş makinaları tesisi

TürkTraktör iş makinaları tesisi

CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan TürkTraktör, İş Makineleri Ankara Bölge Tesisini açtı. TürkTraktör yakın zamanda sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

TürkTraktör İş Makineleri Ankara Bölge Tesisi'ni açtı!

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, inşaat sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu ve Türkiye gibi ekonomisi gelişmekte olan ülkeler için önemli tetikleyici rol oynadığını bildirdi.

TürkTraktör'den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

TürkTraktör, çiftçiler için geliştirdiği elektrikli traktörü Konya Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardı. İşte ayrıntılar...

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Tebernüş Kireçci sordu: Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten takipçilerine '' Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?'' sorusunu sordu. Peki vatandaş ne dedi? İşte gelen cevaplar...

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Vadeli mevduatta son dakika! Her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL getiri fırsatı!

Vadeli mevduattaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki vadeli mevduatta son dakika gelişmeleri ne? Verilen bilgilere göre, vadeli mevduatla hesaplara her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL yatıyor. İşte detaylar...

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın!

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın! 

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Çin’den gelen talebe ilişkin endişelerin ABD borç tava­nını uzatma anlaşmasına ilişkin iyimserliği gölgelemesiyle bakır fiyatları gerilemeye başladı. Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncelhurda fiyatları.

Kiracılar Temmuz paniğinde! Zam sınırı için sadece 3 ay kaldı!

Milyonlarca kişinin ortak sorunu hızla yükselen kiralar. Kiralık konut arayanlar bütçesine göre ev bulamazken, zam sınırı için de sadece 3 ay kaldı.

TürkTraktör iş makinaları tesisi Haberi

TürkTraktör iş makinaları tesisi


CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan TürkTraktör, İş Makineleri Ankara Bölge Tesisini açtı. 


Açılış konuşmasına TürkTraktör'ün 60 yıllık köklü geçmişini vurgulayarak başlayan TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, "2014 yılı, 60. yılımızı kutlamamız sebebiyle TürkTraktör için özel bir yıl. Özel olmasının yanında ayrıca sıra dışı bir yıl çünkü bugüne kadar yaşadığımız kilometre taşlarına ek olarak hala yeni zorlu projelere imza atıyoruz ve geçtiğimiz Haziran ayında Adapazarı'nda ikinci fabrikamızı açtık. Bugün de CNHI ile Koç Holding'in yeni iş birliği olan iş makineleri operasyonundaki İzmir'den sonra ikinci direkt satış ve servis tesisimizin açılışında bir araya gelmiş bulunuyoruz" dedi.


Türkiye iş makineleri sektörüne duydukları güveni ifade eden Marco Votta, "Bu yeni işbirliği ile CNHI ile Koç Holding arasında, 1967...