22 / 07 / 2024

TürkTraktör ulaşım

TürkTraktör ulaşım

Türkiye İş makineleri alanındaki yatırımlarına bütün hızıyla devam eden TürkTraktör, CASE ve New Holland marka iş makinelerini Adana Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardı.Adanalılar Türktraktör'ün iş makineleri ile tanışıyor.

TürkTraktör ilk çeyrekte yüzde 18 büyüdü!

Türkiye tarım sektörünün lider ismi TürkTraktör, 2014 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. TÜİK trafik kayıtlarına göre 2014 yılının ilk 2 ayında gerçekleşen 5.681 adetlik satış doğrultusunda Türkiye traktör pazarı %24 oranında büyüdü.

TürkTraktör'den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

TürkTraktör, çiftçiler için geliştirdiği elektrikli traktörü Konya Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardı. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Traktör piyasasını bekleyen tehlikeyi açıkladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye traktör pazarının hareketli olduğu 2021'de 63 bin traktör satıldığını ve 2022 yılında da geçen yıla paralel bir satış beklediklerini ifade etti. Özüner, traktörlerde tedarik sorunu yaşandığını belirtti.

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

TürkTraktör ihracatta yeni rekor hedefliyor!

Türkiye'nin traktör ihracatının yüzde 90'ını karşılayan TürkTraktör, geçen sene 16 bin adetle kırdığı dış satım rekorunu bu sene 18 bine yaklaşarak rekor tazelemeyi hedefliyor.

TürkTraktör’den yerli üretim atağı! Artık gerek kalmayacak

Piyasanın önemli isimlerinden TürkTraktör 20 ay önce başlayana hazırlıklar nihayet sona ermesiyle tamamen yerli üretim traktör kabini üretmeye başladı. Erenler Fabrikası’nda TR6 serisi kabinlerin üretimine başlandı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

TürkTraktör ulaşım Haberi

TürkTraktör ulaşım

TürkTraktör, 23 Kasım 2014 tarihine kadar kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak olan Adana Tarım Fuarı’nda CASE ve New Holland marka iş makinelerini fuar ziyaretçileriyle buluşturuyor. TürkTraktör, 120 yıla yakın geçmişe sahip New Holland ile 172 yıllık geçmişiyle sektörün deneyimli markası CASE’in üretkenliğe, yakıt verimliliğine, bakım kolaylığına ve operatör konforuna odaklanan modellerini tanıtıyor.


TürkTraktör İş Makineleri Direktörü Serhad Taşkınmeriç konuyla ilgili açıklamasında; “Bildiğiniz gibi TürkTraktör olarak yakın bir zaman önce, New Holland ve CASE markalarımızla, iş makineleri sektöründe de varlığımızı göstermeye başladık. Bu nedenle Adanalılara bu alanda ürünlerimizi tanıtıyor olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. New Holland ve CASE’in bu sektördeki köklü geçmişini, kendi deneyimimizle bir araya getiriyoruz ve tarım alanında da kullanıma sahip olan makinelerimizle farklı müşterilerin farklı ihtiyaçlarına çözümler sunuyoruz” dedi.


Her...