02 / 05 / 2024

TürkTraktörün kaç tesisi var

TürkTraktörün kaç tesisi var

CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan TürkTraktör, İş Makineleri Ankara Bölge Tesisini açtı. TürkTraktör yakın zamanda sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

TürkTraktör İş Makineleri Ankara Bölge Tesisi'ni açtı!

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, inşaat sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu ve Türkiye gibi ekonomisi gelişmekte olan ülkeler için önemli tetikleyici rol oynadığını bildirdi.

TürkTraktör'den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

TürkTraktör, çiftçiler için geliştirdiği elektrikli traktörü Konya Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardı. İşte ayrıntılar...

Borsadan iki ayda 912 bin yatırımcı kaçtı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadan iki ayda 912 bin yatırımcının kaçtığını söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak! Bunu yapan parasını hemen alıyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, hesaplara her ay tıkır tıkır 6 bin 886 TL yatırılacak. Bunu yapan parasını hemen alıyor... Sakın kaçırmayın...

Akaryakıt fiyatları haftanın son gününde ne oldu? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarında son dakika! Sürücülere şok!

Akaryakıt fiyatlarının bugün kaç lira olduğu merak ediliyor. Ayrıca sürücülere yeni bir zam haberi daha verildi. İşte ayrıntılar ve Opet, BP, Total, Shell, Petrol Ofisi 3 Eylül 2023 fiyat listesi... 

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı son dakika açıklamasında üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını kaydetti.

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Akaryakıt fiyatları bugün kaç lira? Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarında son dakika! Sürücüler dikkat! 

Geçtiğimiz hafta akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar uygulandı. Peki bugün hangi ilde benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

TürkTraktörün kaç tesisi var Haberi

TürkTraktörün kaç tesisi var


CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan TürkTraktör, İş Makineleri Ankara Bölge Tesisini açtı. 


Açılış konuşmasına TürkTraktör'ün 60 yıllık köklü geçmişini vurgulayarak başlayan TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, "2014 yılı, 60. yılımızı kutlamamız sebebiyle TürkTraktör için özel bir yıl. Özel olmasının yanında ayrıca sıra dışı bir yıl çünkü bugüne kadar yaşadığımız kilometre taşlarına ek olarak hala yeni zorlu projelere imza atıyoruz ve geçtiğimiz Haziran ayında Adapazarı'nda ikinci fabrikamızı açtık. Bugün de CNHI ile Koç Holding'in yeni iş birliği olan iş makineleri operasyonundaki İzmir'den sonra ikinci direkt satış ve servis tesisimizin açılışında bir araya gelmiş bulunuyoruz" dedi.


Türkiye iş makineleri sektörüne duydukları güveni ifade eden Marco Votta, "Bu yeni işbirliği ile CNHI ile Koç Holding arasında, 1967...