03 / 05 / 2024

TÜRSAB Hepimizin etkinliği ne zaman

TÜRSAB Hepimizin etkinliği ne zaman

TÜRSAB yönetiminde görev almak için yoğun çalışma yapan “TÜRSAB Hepimizin” platformu, TÜRSAB üyeleri ve turizmin önde gelen isimleri ile 20 Eylül Pazar günü bir araya geliyor.

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ZeroBuild Türkiye 2021 için geri sayım başladı!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

TÜRSAB ana hizmet binası icradan satıldı!

Koronavirüsü sebebiyle zor günler geçiren turizm sektöründen bir kötü haber de TÜRSAB’dan geldi. Banka tarafından yapılan icra takibi neticesinde ise TÜRSAB ana hizmet binasının bulunduğu gayrimenkule haciz işlemi uygulandı ve bina geçtiğimiz günlerde ihale yoluyla satıldı.

134 yıllık tarihi Casa Garibaldi Binası 10 yıllığına TÜRSAB'ın!

Beyoğlu'nda yer alan 134 yıllık Casa Garibaldi Binası'nın kullanım hakkı 10 yıllık süre ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'ne (TÜRSAB) geçti. 

Türkiye Emekliler Derneği'nden Kızılay'a misafirhane!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), kendi imkanlarıyla inşa ettiği 110 yatak kapasiteli misafirhaneyi, emeklilerin hizmetine sundu. Ankara Kızılay’daki misafirhanenin özellikle kent dışından gelen dernek üyelerine hizmet vermesi amaçlanıyor.

Türkiye Belediyeler Birliği Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Ekim ayı olağan toplantısı, TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında İstanbul'da yapıldı.

Avrasya Tüneli'nin geçiş ücreti belli oldu!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nde geçiş ücretinin 4 dolar artı KDV olduğunu açıkladı.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Rusya, Türk Akımı için inşaat iznini bekliyor!

Rusya "Türk Akımı" için inşaat izni başta olmak üzere geri kalan izinlerin önümüzdeki günlerde imzalanmasını bekliyor.

Türkiye 3. santral için Çin ile işbirliğine gidiyor!

Nükleer santralde ağı genişletmeyi hedefleyen Türkiye, üçüncü santral için adım adım Çin’le işbirliğine gidiyor. Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın haziran sonunda Çin’de imzaladığı işbirliği anlaşması TBMM’de kabul edildi.

Konut sitelerinin tüzel kişiliği yoktur!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Konut sitelerinin tüzel kişiliği" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Suudi Arabistan'daki 3 Türk inşaat işçisinden yardım çağrısı!

Seydikemer'den Suudi Arabistan'a çalışmaya giden 3 Türk inşaat işçisi, tadilat yaptıkları üniversite inşaatında arkadaşları İlyas Dargın'ın ölümüyle başlayan soruşturma kapsamında, 7 aydır Türkiye'ye dönmelerinin engellendiğini öne sürdü.

İnşaat-İş'ten Riyad'daki Türk inşaat işçilerine destek!

Sendikaya üye bir grup, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da pasaportlarına el konulduğu iddia edilen Türk inşaat işçilerine destek amaçlı basın açıklaması yaptı

TÜRSAB Hepimizin etkinliği ne zaman Haberi

TÜRSAB Hepimizin etkinliği ne zaman

TÜRSAB yönetiminde görev almak için yoğun çalışma yapan “TÜRSAB Hepimizin” platformu, TÜRSAB üyeleri ve turizmin önde gelen isimleri ile 20 Eylül Pazar günü platforma yeni katılan VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu’nun ev sahipliğinde bir davette bir araya geliyor. 


Hello Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Emin Çakmak’ın başkanlığında yönetim kurulu adayları arasında olan Pirinçcioğlu, “Görev almak isteyen ekiplerin çalışma programlarını incelediğimde en beğendiğim ekip Sayın Emin Çakmak’ın ekibi oldu. Şeffaf, tam bir takım ruhu ve tutarlı bir çalışma ile hazırlık yapan ekibe destek vermekten mutluluk duyuyorum. Hedefleri arasında “Türkiye turizminin dünya liderliği”, “Tüm sektörü bir kanun ile tek çatı altında toplamak”, “Cumhuriyetin 100.yılında 100 milyon turist, 100 milyon dolar”, “Marka ülke ve marka destinasyonlar yaratmak” gibi iddialı hedefleri olan TÜRSAB...