29 / 04 / 2024

TÜRSAB Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu

TÜRSAB Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Hizmet Binasının açıldı. Konuşmaların ardından TÜRSAB Manavgat/Side BYK Hizmet binasının açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve bina gezildi.

ABD'de bölgesel bankaların hisseleri yükseldi!

ABD'de 2 ay içerisinde 3 bankanın iflası sonrasında finansal zorluklar yaşayan bölgesel bankaların hisseleri, gelen haberlerden sonra toparlanırken, yatırımcıların bankacılık krizinde en kötünün geride kaldığına dair beklentileri de yükseldi.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

İBB Sancaktepe'de Bölgesel İstihdam Ofisi açtı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sancaktepe'de Bölgesel İstihdam Ofisi açtı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı 2 yılda bitecek!

Adil Karaismailoğlu, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yapım çalışmalarına ilişkin, "Şu an pist çalışmasının üzerindeyiz. İnşallah yıl sonuna kadar bütün altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi...

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Türkiye Irak ile bölgesel enerji açılımına hız vermeyi hedefliyor!

BİLGESAM Araştırma Koordinatörü Semin, "Irak ile kurulacak enerji köprüsü, Türkiye’yi bölgesel güç ve transit ülke olma hedefine bir adım daha yaklaştırarak Türkiye’nin dünya pazarındaki önemini artıracak" dedi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatının akıbetine ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı. Sıdalı sorularını Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a sordu..

Çukurova Bölgesel Havalimanı 2019'da açılacak!

Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın temeli 2013’te atılmıştı. Havalimanının 2016'da bitirilmesi planlanırken şuan 2019 tarihinde bitirilmesi planlanıyor. 

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

TÜRSAB Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Haberi

TÜRSAB Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu

TÜRSAB Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu’nun TÜRSAB Genel Merkezi tarafından 850 bin liraya satın aldığı 4 katlı modern hizmet binası törenle hizmete açıldı. Açılışa TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Acenta yetkilileri katıldı.

TÜRSAB Hizmet binasının açılışında konuşan TÜRSAB Manavgat/Side Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, Manavgat’ta 50-60 yıl önce çadır ve sırt çantalarıyla başlayan turizmin bugün itibariyle belgeli 250 bin yatak kapasitesine ve 5 milyon turiste ulaştığına dikkat çekti.

Konuşmaların ardından TÜRSAB Manavgat/Side BYK Hizmet binasının açılış kurdelesi törene katılan protokol tarafından kesildi ve bina...