03 / 05 / 2024

tursab marmaris armutalan kültür merkezi

tursab marmaris armutalan kültür merkezi

TÜRSAB tarafından 3,5 milyon TL'ye yaptırılan ve 7 ay önce törenle açılan kültür merkezi, trafosu olmadığı için faaliyete giremedi. Marmaris BYK Başkanı Özbozdağ, "Trafo kurulmadan bina hizmet veremiyor" dedi.

Marmaris'te 36.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

Marmaris 1. İcra Dairesi, Armutalan Mahallesi'nde bulunan 2 binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 36 milyon 952 bin 908 TL olarak belirlendi.

Marmaris Club Chicago Otel 7.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla İli, Marmaris İlçesi, Armutalan Mahallesi 0 Ada, 4189 Parseldeki 6 katlı oteli 7 milyon 386 bin 622 TL'ye icradan satıyor...

Marmaris Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Marmaris Belediyesi, Armutalan Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsa için ihale 31 Ekim'de yapılacak...

Marmaris'te 4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Marmaris 1. İcra Dairesi Başkanlığı tarafından Armutalan, Bakacak mevkiide yer alan gayrimenkul 4 milyon TL'ye satılıyor...

Bülent Ersoy Marmaris Armutalan’daki yazlığını satıyor mu?

Bülent Ersoy, iki günlüğüne Marmaris'e gitti. Bu gidişin sebebi ise; Ersoy’un Armutalan’daki yazlığını satmak için olduğu öne sürüldü. Bülent Ersoy’un tapu dairesine giderek işlem yaptığı da belirtildi.

Muğla'daki hizmet binaları hizmete girdi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Bodrum Bitez, Fethiye Ölüdeniz ve Marmaris Armutalan’da bulunan hizmet binalarının bakım ve onarımlarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

TÜRSAB Marmaris Armutalan Kültür Merkezi trafosu yok diye kapalı!

TÜRSAB tarafından 3,5 milyon TL'ye yaptırılan ve 7 ay önce törenle açılan kültür merkezi, trafosu olmadığı için faaliyete giremedi. Marmaris BYK Başkanı Özbozdağ, "Trafo kurulmadan bina hizmet veremiyor" dedi.

Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevreciler tepki gösterdi!

Marmaris Çevrecileri Derneği yetkilileri, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine Asparan ve Yeşilbelde mevkilerindeki ormanlık alanlarda incelemelerde bulundu. Marmaris'te inşaat atıklarının ormanlık alanlara dökülmesine çevreciler tepki gösterdi.

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi!

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi geldi. AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Doğan Tugay, köylülerin yılladır yaşadığı imar sorununu çözdüklerini açıkladı ve ilgili kurumların aldığı kararı köylülerle paylaştı.

Dilek Holding, Levent ve Marmaris'te otel yapacak!

Sheraton Çeşme Hotel ile öne çıkan Dilek Holding, İstanbul'da turizme biri Beyoğlu Pera'da, diğeri Şişli'de olmak üzere 350 milyon dolarlık iki otelle giriş yaptı. Marmaris'teki resort oteli için de 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor

Dilek Holding, Levent ve Marmaris'te otel yapacak!

Dilek Holding, Levent ve Marmaris'te, iki yeni yatırım daha yapacak. Şehir otelciliğine verdikleri öneme dikkat çeken Dilek Holding Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan, Levent projesinde sadece işletmeyi üstleneceğiz, herhangi bir yatırımımız yok...

Martı GYO Marmaris davası sonuçlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı GYO Marmaris davası sonuçlandı. Dava, Martı Gayrimenkul Yatırım lehine kesinleşti...

Marmaris'te maden ocağı açma girişimleri, çevrecilerin tepkisine neden oldu!

Filiz Ersan, Marmaris'in köylerinde maden arama girişimlerinin yeniden başladığı duyumlarını alınca bilgi almak üzere, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğüne başvurduklarını söyledi.

tursab marmaris armutalan kültür merkezi Haberi

tursab marmaris armutalan kültür merkezi

Marmaris'te yaklaşık 3,5 milyon liraya malolan kültür merkezi, trafosu olmadığı için turizm sezonunda hizmet veremedi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından, belediyenin tahsis ettiği araziye yapılan Marmaris Armutalan Kültür Merkezi, geçen yıl şubat ayında düzenlenen törenle açılmasına rağmen, henüz hizmet vermeye başlayamadı. Özellikle kongre turizmine yönelik yapılan merkez, geride kalan 7 ayda hiçbir etkinliğe ev sahipliği yapmadı. TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı İsmail Özbozdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafo kurulmadığı için merkezin faaliyete geçemediğini söyledi.


Bina hizmet veremiyor


Bu sorunu aşmaya çalıştıklarını belirten Özbozdağ, "Trafo kurulmadan maalesef bina hizmet veremiyor. Allah korusun orada bir olumsuz olay olsa, bunun vebalini kimse çekemez. Elektrik dağıtım şirketiyle görüşmelerimiz sürüyor, bu ay içinde trafonun kurulmasını ve böylece merkezin açılmasını bekliyoruz" dedi. Merkezin, hizmete girdiğinde...