15 / 05 / 2024

Turyap emlak takas istemi

Turyap emlak takas istemi

Turyap yeni projelerden yer almak isteyen ve elindeki 2. el gayrimenkulünü bir an önce satmayı planlayanlara yönelik emlak takas hizmeti sunuyor. Peki  ​Turyap emlak takas sistemi nedir?

Emlak sitelerinde takas ilan sayısı arttı! Takasla konut satışları o ilde resmen patlama yaşadı!

Artan fiyatlar ve yükselen kredi faiz oranlarından dolayı emlak sitelerinde takas ilan sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.  O ilde ise resmen takasla konut satışları patlama yaşadı...

Emlak sektöründe takas dönemi başladı! Kredi getirili konutlar takas ediliyor!

Banka kredisine erişemeyenler çareyi takasta buldu. Emlak sitelerinde binlerce ev, araç, arsa, tarla ve iş yeri takas kabul ederken, İstanbul’da 101 milyon TL değerinde bir köşk, Beylikdüzü’nde 70 milyon TL’ye 13 daire, İstanbul’da gayrimenkul, dükkan ve araç takas edilmeyi bekliyor.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Emlak Konut GYO hisseleri yabancıların en çok satış yaptığı 2'nci hisse oldu!

Yabancı yatırımcıların son 1 ay içindeki takas değişimleri değerlendirildiğinde; en fazla satışın Garanti Bankası hisselerinde yapıldığı kaydedildi. En çok ikinci satış ise Emlak Konut hisselerinde yaşandı.

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Emlak satışında durmak yok, yeni çözümler var!

Konut satışlarının neredeyse durma noktasına geldiği dönemde emlak pazarlama şirketi Turyap, uygun fiyatlı gayrimenkullerden oluşan Teklif Alma Toplantısı düzenledi. Emlak sektörü durgun günlerini yaşarken, bu toplantıda evleri almak için yarış vardı.

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Avrupalı Türkler ev alırken kandırılırsa zararı Turyap karşılıyor!

Türkiye’nin en büyük emlak zincirine sahip firması Turyap, Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat’ta gerçekleştirilen  ‘Evim Türkiye Fuarı’na katıldı

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Emlakçılığın tarihi yazılıyor!

Emlakçılıkta hızlı bir gelişim ve değişimin yaşandığını ifade eden TURYAP Halkalı Temsilcisi Kutsal Karan, "“Yeni Nesil” Emlakçılığın kitabı yazılıyor desek, yanlış olmaz sanırım. Ve biz bu dönemi hep birlikte yazmaktayız." dedi...

Isparta'da Iphone X ile arsa takası ilanı!

Isparta’da sosyal medya üzerinden cep telefonu ile tarla takas edileceğine ilişkin ilan veren emlakçı fenomen olmayı başardı. 

Turyap emlak takas istemi Haberi

Turyap emlak takas istemi

Turyap Emlak Takas Sistemi’nde, 2. el gayrimenkulün satışı ile yeni projelerdeki konut veya ticari gayrimenkullere kaynak yaratılıyor. Yeni konut veya ticari gayrimenkul alımını hızlandıracak bu satış yöntemi ruhsatı alınmış, satışa uygun projelere kolayca uygulanabiliyor.


Alıcılara ait kat irtifaklı veya iskanlı 2. el konutlar & iş yerleri ve arsalar, TURYAP Emlak Takas Sistemi ile yeni alınmak istenen gayrimenkul için ‘ön ödemeye’ dönüştürülüyor. TURYAP’ın desteği ile takastan gelen 2. el gayrimenkulün hızlı satış fiyatı belirlenmektedir. Müteahhit firmanın satış ofisinde de, alıcının  yeni alacağı gayrimenkulün bedeli karara bağlanarak, 2. el gayrimenkulün pazarlama süreci başlatılır.

TURYAP Emlak Takas Sistemi ile hem 2. el gayrimenkulün değerinde satışı, hem de projeden yer alınması. Emlak takas protokolü imzalanır ve  kolaylaşıyor. 


TURYAP Emlak Takas Sistemi


1. Takasa...