05 / 05 / 2024

Tuşba Belediyesi sanayi sitesi çalışmaları

Tuşba Belediyesi sanayi sitesi çalışmaları

Tuşba Belediyesi tarafından, Van Küçük Sanayi Sitesi’nde başlatılan modernizasyon, temizleme, düzenleme ve ruhsatlandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Belediye o ildeki 62 adet konutu satıyor! 3+1, 4+1 ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Van Tuşba Belediyesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi mahallesinde yer alan 62 adet 3+1 ve 4+1 konutu satıyor. Peki Van Tuşba'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

O ilde 30 adet 3+1 daire satılıyor! Ev almak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın! 

Van Tuşba Belediyesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan 30 adet 3+1 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

O ilde tam 335 iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat!

S.S. Van Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tam 335 iş yeri yapımı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu projenin keşif bedeli 998 milyon 877 bin TL olarak belirtildi.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerinden derlenen detaylara göre, İstanbul'da faaliyet gösteren şirketlerin ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor.

Yenimahalle Belediyesi sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Ergazi ve Macun'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor.

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun! 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İŞKUR üzerinden 3000 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular yarın sona eriyor. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Tuşba Belediyesi sanayi sitesi çalışmaları Haberi

Tuşba Belediyesi sanayi sitesi çalışmaları

Tuşba Belediyesi’nin, Van Küçük Oto Sanayi Sitesi’nde 30 Mart 2014 yılında başlattığı güzelleştirme ve modernizasyon çalışmaları devam ediyor.


Özellikle Van’da 2011 yılında yaşanan büyük Ekim ve Kasım depremlerinin ardında esnaflara dağıtılan ve bugün bir çoğunun amacının dışında kullanılan, gelişi güzel yeşil alanlar ile yol geçiş güzergahlarına bırakılan konteynırlar kaldırılırken, imara aykırı yapılan eklemelerle kaçak yapılar ise tek tek kaldırılıyor.


KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NE 650 FİDAN DİKİLDİ

Esnafın daha sağlıklı ve nezih bir ortamda çalışmasına katkıda bulunmak için 2014 Nisanından bu yana adeta seferberlik başlatan Tuşba Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı ile esnaflarımızla gerçekleştirdiği istişareler sonucu adeta tüm birimleriyle sanayi sitesine hizmet yağdırdı.


Tuşba Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Esenyurt Belediyesi ve ‘Bir Fidan Bir Umut Derneği’nin destekleriyle bugüne kadar ağaç dikimi açısında ihmal...