08 / 05 / 2024

Tüvex Otomotiv adres

Tüvex Otomotiv adres

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüten,İbrahim Alagöz ve Mehmet Melih Haliloğlu ortaklığıyla kuruldu.

ODMD açıkladı! Satılan her 10 otomobilden 9'u otomatik...

Türkiye otomotiv pazarında, ocak-mart zamanında otomatik vites otomobillerin pazar payı yüzde 89,3'e kadar ulaşırken, otomatik vites otomobil üretiminin manuel vitese kıyas ile daha fazla olmasının da satışlarda etkisi bulunduğu kaydediliyor.

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Elektrikli otomobil satışları ikiye katlandı: Elektrikli araçta 10 kat artış!

Türkiye otomotiv pazarında, sene başından beri süren rekor trendi Ekim ayında da sürdü. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Ekim ayına ilişkin tüm verilerini açıkladı. Elektrikli otomobil satışları ikiye katlandı.

Oto yedek parçasına yılda 4,5 milyar euro ödüyoruz!

 Türkiye otomotiv satış sonrası sektöründeki yedek parça ticaret hacminin yıllık 4.5 milyar Euro’ya ulaştığı belirtildi. Dünya otomotiv sektöründe ise bu hacmin yıllık 350 milyar euro olduğu açıklandı.

Otomotiv markalarının kampanya yarışı başladı! En ucuz sıfır araç modelleri 725 bin TL’den başlıyor!

Türkiye otomotiv sektöründe markalar arası kampanya yarışı start aldı. Bu kapsamda markalar takas desteği, kredi ve nakit indirimi gibi kampanyalarını yoğunlaştırdı. 

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

Otomotiv üretimi yılın ilk yedi ayında yüzde 18 arttı!

Türkiye otomotiv sanayisine yön veren 13 üyesiyle sektörün çatı kuruluşu olan Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 2023 yılının ocak-temmuz dönemine ait üretim ve ihracat adetleri ile pazar verilerini açıkladı.

Toyota üretimi durdurdu

Türk otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye üretime bir süre ara verdi. İşte detaylar...

Türkiye'nin hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 2023'ün ilk yarısında 2,4 milyar dolar oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran 2023 döneminde 2 milyar 421 milyon 32 bin dolar şeklinde oldu.

Türk otomotiv sektörünün yan sanayi ihracatı 7 milyar doları aştı!

Türkiye'den 2023 yılının 6 aylık döneminde 7 milyar 172 milyon 556 bin dolarlık otomotiv yan sanayi ürünü ihracatı gerçekleştirdi.

Türkiye otomotiv endüstrisinden 2023'ün ilk 6 ayında 17,3 milyar dolar ihracat!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğinden (OİB) tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinin 2023'ün ilk 6 ayında 17 milyar 337 milyon dolar ihracata imza attığı kaydedildi.

Otomotiv sektöründe en yüksek mayıs ayı ihracatı! 

Türkiye otomotiv endüstrisi, Mayıs ayında gerçekleştirdiği 3 milyar dolarlık dış satımla bugüne kadar kaydedilen en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı. İşte o rakamlar...

Tüvex Otomotiv adres Haberi

Tüvex Otomotiv adres

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüten,İbrahim Alagöz ve Mehmet Melih Haliloğlu ortaklığıyla kuruldu.

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
HASAR DEĞERLEMESİ Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara taşıtlarının boya ve hasar, motor, fren ve süspansiyon ile elektronik sistemlerinin hasar değerlendirmesi ve check-up işlemlerini yapmak. b- Konusu ile ilgili olarak her türlü oto ekspertiz raporlarını oluşturmak. OTOMOTİV SEKTÖRÜ a. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. b. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. c. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer...