24 / 07 / 2024

TüvRheinland test merkezi

TüvRheinland test merkezi

Mobilya sektörünün test ve sertifikasyon ihtiyacını karşılamak için İnegöl’de kurulan TüvRheinland, sessizce ilçeden ayrıldı. İnegöllü sektör temsilcileri 5 yıllık anlaşmayı 3.5 yılda bozan TüvRheinland’ın yerine bölgeye TSE’nin gelebileceğini düşünüyor.

Chery'nin yeni markası Jaecoo Türkiye'de!

Çinli otomobil markası Chery,'premium' ligde konumlandırmak istediği yeni markası olan Jaceoo'yu Türkiye'ye getirdiğini duyurdu. Buna göre, test için ülkeye giriş yapan modellerin yaz aylarında satışına başlanacağı kaydedildi.

İhracat mart ayında yüzde 4,4 arttı! Tüm zamanların en yüksek rakamı test edildi!

Mart ayı İhracat rakamı açıklandı. İhracat Mart'ta yüzde 4,4 artarak 23,6 milyar dolar oldu. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamı oldu.

Altın fiyatları 30 lira birden düştü! İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatları bir anda düştü. Fed kararı sonrası piyasalar moral bulmuştu. Altın fiyatları zirve seviyeleri test etmişti. Ancak akşam saatlerinde altın fiyatlarında büyük bir düşüş görüldü. İşte tüm detaylar...

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma programı WhatsApp, QR kod ile mesaj taşıma özelliği üzerine çalışıyor. Çok yakında test aşamsını bitirip uygulamaya geçmesini bütün kullanıcılar merakla bekliyor.

Dijital Türk Lirası nedir? Ne zaman hayata geçirilecek? Finansal yaşama neler getirecek?

İlk test ödemesi yapılan dijital Türk Lirası gerçek hayata nasıl adapte edilecek? Dijital Türk Lirası finansal hayatta neleri değiştirecek, artıları eksileri neler olacak?

Türkiye'nin Otomobili TOGG test sürüşünde görüntülendi!

TOGG, Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerlerken objektiflere yakalandı. Kameraların görüntülerine takılan Türkiye'nin Otomobili'nin kamufulajlı olması dikkatlerden kaçmadı.

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisi’nde hayata geçirilen toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

Türkiye'de kaç kişi ev alırken deprem araştırması yapıyor?

17 Ağustos depreminin 22. yıldönümü için yapılan ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Sonuçlara göre; Türkiye genelinde ev alanların yüzde 66'sı evlerin depreme dayanıklılığını test etmiyor. 

Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman YHT Hattı'nın ilk test sürüşünü gerçekleştirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın ilk test sürüşüne katıldı.

Adil Karaismailoğlu Konya-Karaman YHT Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nın test sürüşünü gerçekleştirecek.

Konya-Karaman YHT Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'nda test sürüşlerinin başlayacağını müjdeledi.

Samsun-Sivas demiryolu hattının test sürüşleri yapıldı!

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında test sürüşleri tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hatta yarın ticari deneme seferlerine başlanacağını belirtti...

TüvRheinland test merkezi Haberi

TüvRheinland test merkezi

2011 tarihinde MODEF Fuar Merkezinde tahsis edilen alanda 2 milyon euro yatırımla 2011 yılında hizmete açılan TüvRheinland Türkiye İnegöl Mobilya Test Laboratuarı, yeterli kazanç elde edilemediği gerekçesiyle faaliyetine son verdi. Almanya’da 142 yıldır farklı sektörlerde faaliyet gösteren TüvRheinland, dünya genelinde 65 ülkede 500 noktada 17 bin kişi ile kalite, güvenlik, ekolojik sürdürülebilirlik konularında sertifika veriyor. Tüv- Rheinland, İnegöl’de Türk mobilya sektöründe kalitenin sürekliliğini sağlamayı, sektörü disipline etmeyi, tüketicileri güvenlik, sağlık ve kalite konularında bilinçlendirmeyi hedeflemişti. 


TüvRheinland Uluslarası Standartlar Sertifikasyon ve Denetim AŞ’den alınan bilgiye göre; Türkiye’deki tek oluşumu olan TüvRheinland, İnegöl’de bulunan mobilya test laboratuarını bölgesel anlamda çok efektif bulunmadığı için kapatı. Lokasyonda yapılan değişiklik nezdinde ülke genelinde yapılan tüm faaliyetler, kurumun genel merkezi olan Almanya’ya taşındı. Yapılan açıklamada; “Bu...