15 / 05 / 2024

TÜYAP Fuar Alanındaki Fuarlar

TÜYAP Fuar Alanındaki Fuarlar

TÜYAP Fuar Alanı 'nda ziyaretçilerini bekleyen fuarlar, 22 şubat pazar günü'ne kadar açık olacak. Adana İnşaat 2015 Fuarı da açıldı.

Yapı fuarı-Turkeybuild için geri sayım başladı! 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı yer alacak!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, Bu yıl 23 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj...

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Workindo Yapı Fuarı 2021'de yerini alıyor!

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı’nda yerini alıyor.

Adana'da yapılan sahra hastanesi mühürlendi mi?

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında TÜYAP Fuar Alanı’nda yaptırdığı sahra hastanesinin Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendiği ileri sürüldü...

Adana Büyükşehir'den sahra hastanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, TÜYAP Fuar Alanı’nda sahra hastanesi kurdu.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenliyor...

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran'da düzenlenecek! 

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

41. Yapı Fuarı 8 Mayıs'ta kapılarını açacak!

41. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 8 Mayıs Salı günü, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

TÜYAP Fuar Alanındaki Fuarlar Haberi

TÜYAP Fuar Alanındaki Fuarlar

Adana İnşaat 2015 -  9. İnşaat Teknolojileri, İş Ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme Ve Teknolojileri Fuarı, Adana İhs 2015 - Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı İle Adana Kent 201 5 - Adana 7. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı eş zamanlı olarak kapılarını ziyaretçilere açtı. 



ADANA'DA, 192 firma temsilciliğinin katıldığı Adana İnşaat 2015-9. İnşaat Teknolojileri. İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı, Adana İHS 2015-Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi. Tesisat ve Yalıtım Fuarı ile Adana Kent 2015-Adana 7. Belediye İhtiyaçları. Kent Mobilyaları. Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı...