17 / 05 / 2024

tuz terapisi

tuz terapisi

Çankırı Ilgaz'da bulunan dinlenme tesisindeki otel, 10 ton tuzla inşa edilen 2 terapi odasıyla ilgi çekiyor. Uluslararası yol güzergahındaki otel Türkiye'de tuz temalı "ilk otel"

BİM 5 Aralık Salı aktüel ürünler kataloğunda 5 kg yoğurt 117 TL'ye, Safir tuz 8,50 TL'ye düştü!

BİM'in 5 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de paylaşılan aktüel ürünler kataloğunda temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri yer aldı.

Markette un, tuz, şeker, makarna, ekmek derken en çok kullandığımız bir hizmete daha büyük zam. Açıklama geldi

Türkiye'de benzin fiyatlarının artmasının ardından market ürünleri başta olmak üzere birçok üründe artış devam ediyor. En çok kullandığımız hizmetlerden birine daha zam geldi. O şehirdeki vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

Un, Tuz, Şeker, Süt, Yağ markette ne bulursanız sepete atın. Flaş zam açıklaması geldi

Mazota yapılan zamlar bir şekilde vatandaşın cebinden çıkacak. Temel gıda ürünlerinde de zam bekleniyor. Uzman isimden flaş bir açıklama geldi.

ŞOK’ta Finish tuz 37,50 TL’ye, Vanish leke çıkarıcı 149,90 TL’ye, aşurelik buğday 14,90 TL’ye düştü!

Uygun fiyatlı ürünleriyle bilinen ŞOK Market’e yeni indirimler geldi. Bu doğrultuda, Finish tuz 37,50 TL’ye, Vanish leke çıkarıcı 149,90 TL’ye, aşurelik buğday 14,90 TL’ye düştü. İşte 21 Temmuz 2023 Cuma ŞOK Market fiyat listesi...

ŞOK'ta Vanish leke çıkarıcı 108 TL’ye, Ace klasik 24,90 TL’ye, Finish tuz 37,50 TL’ye düştü!

ŞOK Market, bugün hangi ürünlere indirim geldiğini resmi internet sitesinden yayımladı. Buna göre, 21 Haziran’da Vanish leke çıkarıcı 108 TL’ye, Ace klasik 24,90 TL’ye, Finish tuz 37,50 TL’ye düştü. İşte 21 Haziran Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

BOTAŞ’tan açıklama geldi: Doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı

BOTAŞ'tan doğalgaz depolarına ilişkin yapılan açıklamada, Tuz Gölü hem de Silivri Tesislerinde depo doluluk oranı yüzde 100'e ulaştığı belirtildi. Açıklamada "Silivri Yer Altı DoğalGaz Depolama Tesisi rezervuarlarında 4.6 milyar metreküp depolama gazı bulunmakta" ifadelerine yer verildi.

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Woow Seramik Üretim İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Cahit Tuz ve Mohamed Faruk Nakdalı Naddaf ortaklığında kuruldu.

Otomobil fiyatlarına gizli zam geldi! Fiyatlar otomatikman bir gecede bakın kaç lira artacak?

Otomobil fiyatları çip krizi, döviz kurundaki hızlı artış ve küresel ekonomik gelişmelerin etkisiyl inanılmaz derecede arttı. Otomobil firmaları geçtiğimiz yılın sonbaharından itibaren liste fiyatlarını her ay neredeyse güncelledi. Son gelen gizli zam ise her şeye tuz biber oldu.

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bülent Sandık, Gökhan Tuz ve Volkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yılmaz tarafından kuruldu.

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

tuz terapisi Haberi

tuz terapisi

Çankırı'nın Ilgaz ilçesindeki dinlenme tesisinde faaliyet gösteren 49 yatak kapasiteli otel, 10 ton tuzla inşa edilen 2 terapi odasıyla hizmet veriyor.


D-100 karayolu kenarındaki dinlenme tesisinde hizmete açılan otel, Tuz Mağarası'ndan çıkartılan kaya tuzu kullanılarak dekore edildi. Otelde tuzdan yapılan 2 oda ve çeşitli objeler bulunuyor.


Akbak Tuz Otel Müdürü Osman Nuri Akbak, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesislerinin Ilgaz Dağı'na 25, Çankırı'ya 55, Kastamonu'ya 60 kilometre uzaklıkta bulunduğunu söyledi.


Uluslararası yol güzergahında yaptıkları otelin Türkiye'de tuz temalı "ilk otel" olduğunu belirten Akbak, "Çankırı, dünyanın en önemli kaya tuzu rezervleriyle bilinen bir bölge. Ilgaz Dağı'da özellikle kış turizminin önemli noktalarından birisi. Kaya tuzunu Ilgaz Dağı'na yakın konumda insanların konaklamaları için yaptığımız otelde, odalarından koridorlarına, özel tuz terapi odalarına varıncaya kadar her alanda kullandık. Misafirlerimizi...