16 / 05 / 2024

tuzla boya fabrikasında yangın

tuzla boya fabrikasında yangın

Tuzla'daki bir boya fabrikasında yangın çıktı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Toyota, 6 fabrikasında üretimi durdurdu

Chuo Spring Co.'nun fabrikasında yaşanan patlama sonrası 6 fabrikasında üretimini geçici durdurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Kaynarca - Pendik - Tuzla metro hattında TBM kazıları başladı!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Pimtaş'ın kuruluşu olan HGT Tarım tarafından hayata geçirilecek olan dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Fabrika, 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alanda ve yüzde 100 yerli ve milli olanaklarla hayata geçirilecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Türk Kızılayın Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan fakat hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ve arazisinde hayata geçirilen Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor...

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışta!

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

tuzla boya fabrikasında yangın Haberi

tuzla boya fabrikasında yangın

Tuzla'da Boya ve Vernikçiler Sanayi Sitesi'nde bir boya fabrikasında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın nedeniyle zaman zaman patlama sesleri duyuluyor.


Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'ndeki 'Fasa' isimli boya fabrikası, çıkan yangında alev topuna döndü. Yangını söndürmek için Anadolu yakasındaki birçok itfaiye grubu olay yerine...