03 / 05 / 2024

tuzla günaydın konakları fiyatları

tuzla günaydın konakları fiyatları

Tuzla Günaydın Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı kapsamında konutların teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Tuzla Gölü kesin korunacak alan ilan edildi!

Adana ili, Karataş ilçesi sınırları içerisinde bulunan Tuzla Gölü Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Daha önce ertelenen Kaynarca-Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi 3 Mart’ta gerçekleşti. Kaynarca-Tuzla ve Pendik Merkez-Kaynarca Hatları olmak üzere iki ayrı güzergâhtan oluşan hat 12 kilometre uzunluğunda olacak.

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Viasea Akvaryum Tuzla güncel bilet fiyatları!

İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu Viasea 'soğuk', 'ılıman' ve 'tropik' kuşaklardan oluşan iklim temalarını, dünyada ilk defa bir arada sunuyor. İşte Viasea Akvaryum Tuzla güncel bilet fiyatları...

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şenol Bıçakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Isparta Çelebiler Otoparkı açılış için gün sayıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel İdare eski binası arkasında yapımı devam eden yer altı 4 katlı otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

tuzla günaydın konakları fiyatları Haberi

tuzla günaydın konakları fiyatları

Günaydın Konakları, Tuzla Bölgesi içerisinde Hak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla Günaydın Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


4 bloktan meydana gelen Tuzla Günaydın Konakları kapsamında toplam arsa alanı 17 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Toplamda 102 konutun bulunduğu Tuzla Günaydın Konakları satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 şeklinde tasarlandı. 


Hak Yapı Günaydın Konakları projesinde 2+1 konutların alanları 95 metrekare ve 118 metrekare, 3+1 konutların alanları 138 metrekare, 3+2 dubleks konutların alanları 215 metrekare, 4+2 dubleks daireler ise 235 metrekare şeklinde belirlendi. Projede basketbol sahası, yüzme havuzu, yürüyüş alanları, tenis kortu, fitness center ve oyun alanları bulunuyor.