05 / 05 / 2024

tuzla içmeler kavşağı imar planı

tuzla içmeler kavşağı imar planı

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler ve Esenyalı Kavşağı ile E - 5 ve Demiryolu Arası 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı 24 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Tuzla İçmeler Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi 6059 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile 6060 ada 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Tuzla Meydan Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Emlak Konut Tuzla İçmeler Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Emlak Konut Tuzla İçmeler arsası 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla İçmeler'deki 1 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Tuzla İçmeler'de 49.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Merkez Mahallesi İçmeler Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 49 milyon 766 bin 492 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

tuzla içmeler kavşağı imar planı Haberi

tuzla içmeler kavşağı imar planı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Tuzla İlçesi, İçmeler ve Esenyalı Kavşağı ile E - 5 ve Demiryolu Arası 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.02.2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı 23 Haziran'da askıya çıkarıldı. İmar planı 24 Temmuz 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...