04 / 05 / 2024

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesinde yangın

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesinde yangın

TUZLA Kimyacılar Sanayi Sitesinde boya ve kimyevi madde imalatı yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Kilometrelerce uzaktan görülebilen yangına, Anadolu yakasındaki birçok ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi...

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde boya vernik fabrikası yandı!

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde bulunan boya ve vernik fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın hala söndürülemedi

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Yaltırak tarafından kuruldu.

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

Sakın kaçırmayın! Tuzla'da üniversiteye, sanayi sitelerine yakın bölgede arsa satış ihalesi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde konut-ticaret alanı nitelikli 8.916 metrekare arsa açık artırma ile satılacak.

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Asya Yılmaz ve Murat Memur ortaklığında kuruldu.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dizayn Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıkgöz tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Maf Değerli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Değerli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Dursun İpek tarafından kuruldu.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Tuzla'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesinde yangın Haberi

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesinde yangın

TUZLA Kimyacılar Sanayi Sitesinde boya ve kimyevi madde imalatı yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Kilometrelerce uzaktan görülebilen yangına, Anadolu yakasındaki birçok ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 2 saat sonra yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları ise devam ediyor.



Yangın Kimyacılar Sanayi Sitesi'ndeki boya ve kimyevi madde imalatı yapılan bir fabrikada saat 14.00 sıralarında  çıktı. Yangına ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi İtfaiyesi ve Orhanlı İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının büyük olduğu anlaşılması üzerine bölgeye Tuzla, Pendik, Kartal, Yenişehir ve Dudullu'dan takviye ekipler sevk edildi. Kimyasal maddelerin yandığı öğrenilen fabrikadan yükselen dumanlar kilometrelerce uzaktan da görülebildi. Yangının fabrika içindeki bir patlama sonucu meydana geldiği iddia edilirken, işçiler kısa sürede fabrikadan tahliye edildi.Yangında dumandan etkilenenlere olay yerindeki ambulanslarda müdahale edildi. İtfaiye ekipleri...