05 / 05 / 2024

tuzlada ihale arsa

tuzlada ihale arsa

İstanbul Tuzla'da bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'na yaklaşık 6 kilometre mesafede yer alan arsa vasıflı taşınmaz İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi tarafından 25 Aralık günü saat 13:30 ile 13:40 saatleri arasında ihaleye sunuluyor.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Şeker fabrikalarının arsa ve arazileri ihale dışında!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Şeker üretimi ile doğrudan ilişkisi bulunmayan arsa ve araziler ihale dışında tutulmuştur." dedi. 

1989 yılında İsmet İnönü'nün armağanı arsa, ihale mafyasının elinde kalmış!

1989 yılında, İsmet İnönü'nün hizmetlerinden dolayı bir şahsa verdiği 25 dönümlük arsa, varislerin anlaşamaması üzerine ihaleyle satılığa çıkarılmış. Satılığa çıkarılan arazi 100 milyon liraya ihale mafyasının elinde kalmış.

Çerkezköy'deki 7 arsa için ihale yapıldı!

Hazineye ait yerler Çerkezköy Mal Müdürlüğü'nde ihale edilmeye başlandı. Kızılpınar ve İstasyon Mahallesi'nde bulunan 7 ayrı arsa için bu hafta ihale yapıldı. İhalelerin çoğunda talipli çıkmadığı için satış gerçekleştirilemedi.

TOKİ Ankara'daki taşınmazı "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı" yöntemiyle ihale edecek!

Yenimahalle ilçesi, İstasyon mahallesi 63865 ada, 2 parselin "arsa satış karşılığı gelir paylaşımı" işi ihalesi, "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhale dosyası ve ekleri, 2 bin lira karşılığında TOKİ'den alınabilecek.

TOKİ Derince'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihale ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlı ğı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre TOKİ Kocaeli Derince' de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihale ediyor...

Emlak Konut Kayabaşı 3. Etap ihale tekliflerini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, bugün yapılan İstanbul Başakşehir Kayabaşı 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" İhalesinin 2. Oturumuna ilişkin ihale tekliflerini yayınladı...

TOKİ Kocaeli Derince Çenedağ arsa karşılığı gelir paylaşım ihalesi!10 Ekim!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi 4968 ada, 1 Parselin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 10 Ekim 2013 tarihinde açık ihale usulü ile yapılacak...

tuzlada ihale arsa Haberi

tuzlada ihale arsa

İstanbul Tuzla'da bulunan 3,977,54 metrekare yüzölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi tarafından 4 milyon 419 bin 659 TL'ye satışa çıkıyor. 

Satışa sunulan taşınmaz İstanbul Anadolu 5. İcra Müdürlüğü'nde ihale ediliyor.

Bahse konu olan taşınmaz tüm alt yapılarından faydalanıyor olup açık arttırma usulüyle ihaleye çıkacaktır. Kaydındaki şerhlerde ise 16/03/2010 tarihli 3014 yevmiye nolu 15 yıl süreli kira şehri ile satılacaktır.


İhale İlanı

TAŞINMAZIN Özellikleri:

Kıymeti: 4.419.659,00

1. Satış Günü: 25/12/2014 günü 13:30 ile 13:40 arası

2. Satış Günü: 26/01/2015 günü 13:30 ile 13:40 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini...